Çözüldü PS3 4.90 Hen'den 4.91 Hen'e nasıl güncellenebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatleey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba PS3'ümde 4.90 Hen kullanıyorum fakat PSN hesabımı açmak istediğimde güncelleme yapmam gerektiğini söylüyor, nasıl yapilacagini bilmiyorum, yardimlarinizi bekliyorum.

Çözüm
Bu linkteki dosyanın içinden PS3 klasörünü fat 32 biçimindeki flash belleğe kopyalayın. Flash belleği konsola takın. Konsolunuzu açıp sistem güncelleme bölümüne gelin, depolama ortamından güncelle seçeneğini seçin. Güncelleme işlemi bittikten sonra PS3'den tarayıcıyı açıp ps3xploit.com sitesine girin. Sol üstte auto hen installer seçeneğini seçin, gelen ekranda da heni indirin (Eğer hata verirse %10 olunca tarayıcı kapatıp tekrar deneyin bu sefer olacaktır). Konsolu kapatıp açın, bu kadar.
Yeni şeyler çıkmış Online girebilmek için, onları deneyeceğim.
Bütün GTA 5 sürümlerinde olmuyor bu yöntemler, belirli sürümler var.
Bu konuyu açmanız çok iyi oldu, bende merak ediyordum. Umarım mantıklı bir cevap gelirde PS3'ü de kullanmaya devam edebilirim.
Birkaç hafta sonra olsa da geldi o cevap.

Başka sorunuz olursa ben de aktif olmaz ve bakamazsam @Yerayay bu konuda yardımcı olacaktır.
Bu konuyu açmanız çok iyi oldu, bende merak ediyordum. Umarım mantıklı bir cevap gelirde PS3'ü de kullanmaya devam edebilirim.

Bu linkteki dosyanın içinden PS3 klasörünü fat 32 biçimindeki flash belleğe kopyalayın. Flash belleği konsola takın. Konsolunuzu açıp sistem güncelleme bölümüne gelin, depolama ortamından güncelle seçeneğini seçin. Güncelleme işlemi bittikten sonra PS3'den tarayıcıyı açıp ps3xploit.com sitesine girin. Sol üstte auto hen installer seçeneğini seçin, gelen ekranda da heni indirin (Eğer hata verirse %10 olunca tarayıcı kapatıp tekrar deneyin bu sefer olacaktır). Konsolu kapatıp açın, bu kadar.
Yeni şeyler çıkmış Online girebilmek için, onları deneyeceğim.
Bütün GTA 5 sürümlerinde olmuyor bu yöntemler, belirli sürümler var.
Birkaç hafta sonra olsa da geldi o cevap.

Başka sorunuz olursa ben de aktif olmaz ve bakamazsam @Yerayay bu konuda yardımcı olacaktır.

Çözüm
@591529 %100 oluyor ve failed diyor, ne yaptıysam bulamadım yardım eder misin?

Düzelttim, yerimi ekleyip çerezleri sildim ve sorun halloldu.

@591529 hocam birkaç aylığına forumda değil PS3 ile ilgili sorun beni olursa etiketliyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı