PS3 alınır mı?

MaxBeyin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Allah'ın boş verdiği yer
Selamlar saygıdeğer arkadaşlar. Konuya şöyle gireceğim 1-2 konu öncesinde de konsollarla alakalı soru sormuştum. Fakat oyun fiyatlarını göz önünde bulundurarak PS4'ten vazgeçtim. Paramda azaldı o esnada şimdilik Xbox One S 500 GB teşhir ve sıfır PS3 arasında kalmış bulunmaktayım. Biliyorum kıyas edilecek cihazlar değiller jenerasyon farklılığı dolayısıyla. Lakin teşhir olanla fazla fiyat farkı olmadığı için ikisi arasında pek fark yok şu anlık (fiyat açısından). Ama teşhir Xbox, beni tedirgin ediyor güven vermiyor. Bu yüzden sıfır PS3 kafama yatıyordu üstelik nostaljik sevmemden dolayı çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Yine de kararsızım bir fikri olan arkadaş varsa ve yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bütçen ne kadar? PS3'e 600 TL'den fazla para vermeyin bu dönemde.

Hocam PS3'te GTA 5 bile var. Nostalji de seviyormuşsunuz, kesinlikle PS3.

Kesinlikle almanı öneririm.Playstation Store'da Far Cry Gta5 vs. uygulamalar da var.

Bence de PS3 al çünkü hala eskimedi bence içinde fıstık gibi GTA 5 var Uncharted var Tomb Raider var ne varsa var yani bir de ikinic el almanı oneririm

Hocam bence almayın pişman olursunuz sonları yaklaşıyor ama ben yeni oyunlar değil de eski oyunları oynarım derseniz alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…