Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
Bence paranızı biriktirip PS4 veya PS5 alın. Mesela GTA 6 çıktığı gibi oynamak istiyorsan PS5 almalısın.(Gta 6 PS4’e gelmeyecek.)Merhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
Ps 3 önermem. Ps 4 bile önermem. Pc en iyisiMerhaba bugüne kadar hiç konsolum olmadı 1 kere bile oynamadımda o yüzden PS3 almak istiyorum 2. el sitelerinde satıyorlar PS3'ü alınır mı? Bazıları kırık oluyor alınır mı? RDR GTA Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Teşekkür ederim.
Selam hocam sağlam bir bilgisayarın var mı ilk bununla başlayayım varsa bilgisayarda bazı programlar var PS3 ve PS2 oyunlarını oynabılme ımkanın var zamanında bende yapmıştım oynadım PS2 PS3 oyunlarını bundan dolayı hiç masrafa girmemen eğer bilgisayarın yoksa da almışken PS4 al derim PS3 diskini takıp oynabılır bazı oyunları diye bılıyorum.
PS 3 önermem. PS 4 bile önermem. PC en iyisi.
Hevesi var sadece. Heves maalesef geçici birşeySadece oyun oynayacaksa konsol alması daha mantıklı olmaz mı?
Bence paranızı biriktirip PS4 veya PS5 alın. Mesela GTA 6 çıktığı gibi oynamak istiyorsan PS5 almalısın.(GTA 6 PS4'e gelmeyecek.)
Sadece oyun için alınacaksa konsollar benim için daha iyi. Playstation ve Xbox store PC’ye göre daha ucuz hale geldi ve konsolların ömrü daha uzun olur. Farklı işler yapılacaksa tabi ki PC.Hevesi var sadece. Heves maalesef geçici birşey
Hocam bence bütçeyi zorlayıp PS4 alın.PS4'e bütçemi zorlarsam almak istiyorum ama bütçem sadece PS3'e yetiyor amacım sadece eskiden oynayamadığım oyunları oynamak.
PS 3 önermem. PS 4 bile önermem. PC en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.