PS3 alınır mı?

hiçkimse1

Femtopat
Daha fazla  
Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA VC, SA, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA vc, sa, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?

Bütçe nedir? Dediğin oyunları kaldırır özellikle Mortal Kombat ama zevk vereceğini sanmam.

Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA VC, SA, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?
Eğer bütçeniz kısıtlı ise halendaha tercih edilebilir. Ama bütçeyi artırma şansınız varya ps4 de tercih edebilirsiniz. PS3 720 p şeklinde oyunları kasmadan oynatabiliyor GTA5 Gta san,Pes gibi bir çok oyunu oynayabilirsiniz.

Gta 5de yüksek fan sesi ve düşük fps alırsın diğer dediklerinde sıkıntı çıkmaz.

PS3 güzel makine ama tabii artık herhangi bir oyun çıkmıyor ama alınabilir, exclusive oyunları oynayabilirsiniz GTA 5 kaldırıyor kırılmış alırsanız veya hen ile kırarsanız bazı oyunlar hariç tüm oyunları yükleyebilirsiniz. Kısaca alınır neden olmasın.

Bütçeni bir tık yükseltip, 2. el Xbox one almanı öneririm.

Her ne kadar PS3'ün exclusiveleri iyi olsa da, bir saatten sonra sıkacaktır sizi oyunlar. Xbox one ile gamepass ile birçok oyun oynarsınız, keza bir çok oyunun serverları da açık.

PS3'de çoğu oyununun serverı kapandı.

Bütçe nedir? Dediğin oyunları kaldırır özellikle Mortal Kombat ama zevk vereceğini sanmam.
6000-7000 arası ama zorlarsam 10.000 olur

xbox özel oyunlarda çok kaliteli işler yapmadığı için xboxu tercih etmiyorum aynı zamanda oyunlar bilgisayardan da oynandığı için gerekli bir konsol değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…