Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA vc, sa, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?
Eğer bütçeniz kısıtlı ise halendaha tercih edilebilir. Ama bütçeyi artırma şansınız varya ps4 de tercih edebilirsiniz. PS3 720 p şeklinde oyunları kasmadan oynatabiliyor GTA5 Gta san,Pes gibi bir çok oyunu oynayabilirsiniz.Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA VC, SA, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?
Gta 5de yüksek fan sesi ve düşük fps alırsın diğer dediklerinde sıkıntı çıkmaz.Çok bütçem olmadığı için oyunlu PS3 almak istiyorum. GTA VC, SA, 4 ve 5 kaldırır mı? Mortal Kombat oynatır mı? Ve PS özel oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ya da daha iyi bir konsol var mı?
6000-7000 arası ama zorlarsam 10.000 olurBütçe nedir? Dediğin oyunları kaldırır özellikle Mortal Kombat ama zevk vereceğini sanmam.
xbox özel oyunlarda çok kaliteli işler yapmadığı için xboxu tercih etmiyorum aynı zamanda oyunlar bilgisayardan da oynandığı için gerekli bir konsol değil benceBütçeni bir tık yükseltip, 2. el Xbox one almanı öneririm.
Her ne kadar PS3'ün exclusiveleri iyi olsa da, bir saatten sonra sıkacaktır sizi oyunlar. Xbox one ile gamepass ile birçok oyun oynarsınız, keza bir çok oyunun serverları da açık.
PS3'de çoğu oyununun serverı kapandı.
Hangi modeli aldınız.sakın almayın efendim para israfı ben aldım 20 fps oyun oynatıyor.
6000-7000 arası ama zorlarsam 10.000 olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.