PS3 alırken nelere bakılmalı?

Özel oyunları oynamak istemiyorsan, koleksiyoncu değilsen PS3 almak aşırı mantıksız. Üzerine 3-4 lira koyup PS4 alınır. Ps3 fiyatına göre kötü bir cihaz. İkinci el piyasası çok dalgalı. Eğer PS3 alacaksan dersen ki özel oyunları oynamak istiyorum diye. Bakman gerekenler, fan sesinin fazla olmaması. Cihazın temiz olması içinin açılmamış olması. Onun dışında biraz daha araştırırsan 3-3.5'a da bulabilirsin. 4 e Super slim 500 gb'ler var.

Hocam ayıptır sorması PlayStation'ı nasıl çaldırdınız.

Kendi öz dayım çaldı hocam sabah bir kalktım konsol yok borcu falan vardı herhalde bayağı gönül koymuştum bundan 6 7 sene önce tabii sonrasında gidip sıfır One S aldırmıştım orası ayrı da 3'ün yerini tutmadı hiçbir zaman.

Hocam xbox one gibi konsol almak daha mantıklı o bütçeye hele 3k ya bulursan kaçırma.

Bütçeniz ne kadar tam olarak söylerseniz ona göre yardımcı olunur.
Naçizane tavsiyem orta segment bir PC toplanırsa daha iyi olur.Hem bir çok PS oyunu PC ye geldi.Hem de PC ye gelmeyen PS3 oyunlarını emülatör vb. uygulamalar sayesinde PC de oynayabilirsiniz

PlayStation fanı ve üç adet PS3 ve XBOX 360 sahibi olarak söylüyorum PS3'ün birkaç oyun hariç berbat bir performansı var. FPS düşüşleri TV kırdırır, bazen 9-10 fps'ye bile düşüyor oynanmıyor bile. Hele RDR gibi bir başyapıta üstelik 640p'de bu yapılmamalı. RDR kesinlikle PC'de oynanacak bir oyun. GTA 5 de aynı şekilde.

PS3'e sadece bu platformda sıkışmış Resistance 1-2-3, Motor Storm 1-2-3, Killzone 1-2-3, Modnation Racer, Infamous 1-2 (MGS4 ve GoW Greek Saga yakında PC ve güncel konsollara gelecek) ve iki tane falan iyi Move oyunları için katlanılır. Güzelleme ve nostalji yapan YouTube videolarına kanmayın.

Xbox 360 çok daha iyi bir sistem daha ucuza bulabilirsiniz. Kumandası da DS3'ten daha iyi ama yok ya X360 da önermem, bunlar artık vintage alet, arada nostalji yapmak için. Kinect oyunları çok özgün.

O bütçeye PS4 performansında oynatacak bir laptop veya PC öneririm ya da kırık bir PS4.

Son düzenleme:
35 k ya alacağın PC ile PS3 emülatörü kurup oyunlarını rahat bir şekilde oynayabilirsiniz neden alacaksiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…