PS3 alırken nelere bakılmalı?

Uzun bir süre yani 2012'den bu yana PC veya PS almadım. Bu yüzden GTA 4, GTA 5, RDR gibi oyunları oynamadım ve içimde hep bir ukte kaldı. Ben de "Oynamadığın oyun, yeni oyundur." diyerek 35K PC'ye vermeden önce bir PS3 alayım, oynamadığım oyunları bitireyim dedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Öyle aman aman bir FPS beklentim yok çünkü daha iyisini kullanmadım, oyun oynamadım yani aldığım cihazlarda.

Savcılık personeli bir abi var, Slim kasa PS3 kırık, 320 GB. 4500 TL'den ilan vermiş, 4000 TL'ye falan anlaşırız gibi. "Ben anlamam, kardeşimindi, sıkıntısı yok." diyor ama "Gel bir bak, dene 2-3 saat." dedi. Adamın yeri, yurdu, telefonu belli ve adliyeye davet etti. Çok şüphe oluşturmadı ama yine de desteğiniz lazım.

Sorularım şunlar:

• Almak mantıklı mı?
  • Alırken nelere bakmalıyım?
  • Dikkat etmem gereken noktalar nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Özel oyunları oynamak istemiyorsan, koleksiyoncu değilsen PS3 almak aşırı mantıksız. Üzerine 3-4 lira koyup PS4 alınır. Ps3 fiyatına göre kötü bir cihaz. İkinci el piyasası çok dalgalı. Eğer PS3 alacaksan dersen ki özel oyunları oynamak istiyorum diye. Bakman gerekenler, fan sesinin fazla olmaması. Cihazın temiz olması içinin açılmamış olması. Onun dışında biraz daha araştırırsan 3-3.5'a da bulabilirsin. 4 e Super slim 500 gb'ler var.

Uzun bir süre yani 2012'den bu yana PC veya PS almadım. Bu yüzden GTA 4, GTA 5, RDR gibi oyunları oynamadım ve içimde hep bir ukte kaldı. Ben de "Oynamadığın oyun, yeni oyundur." diyerek 35K PC'ye vermeden önce bir PS3 alayım, oynamadığım oyunları bitireyim dedim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Öyle aman aman bir FPS beklentim yok çünkü daha iyisini kullanmadım, oyun oynamadım yani aldığım cihazlarda.

Savcılık personeli bir abi var, Slim kasa PS3 kırık, 320 GB. 4500 TL'den ilan vermiş, 4000 TL'ye falan anlaşırız gibi. "Ben anlamam, kardeşimindi, sıkıntısı yok." diyor ama "Gel bir bak, dene 2-3 saat." dedi. Adamın yeri, yurdu, telefonu belli ve adliyeye davet etti. Çok şüphe oluşturmadı ama yine de desteğiniz lazım.

Sorularım şunlar:

• Almak mantıklı mı?
  • Alırken nelere bakmalıyım?
  • Dikkat etmem gereken noktalar nedir?
Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam xbox one gibi konsol almak daha mantıklı o bütçeye hele 3k ya bulursan kaçırma.

Bütçeniz ne kadar tam olarak söylerseniz ona göre yardımcı olunur.
Naçizane tavsiyem orta segment bir PC toplanırsa daha iyi olur.Hem bir çok PS oyunu PC ye geldi.Hem de PC ye gelmeyen PS3 oyunlarını emülatör vb. uygulamalar sayesinde PC de oynayabilirsiniz

PlayStation fanı ve üç adet PS3 ve XBOX 360 sahibi olarak söylüyorum PS3'ün birkaç oyun hariç berbat bir performansı var. FPS düşüşleri TV kırdırır, bazen 9-10 fps'ye bile düşüyor oynanmıyor bile. Hele RDR gibi bir başyapıta üstelik 640p'de bu yapılmamalı. RDR kesinlikle PC'de oynanacak bir oyun. GTA 5 de aynı şekilde.

PS3'e sadece bu platformda sıkışmış Resistance 1-2-3, Motor Storm 1-2-3, Killzone 1-2-3, Modnation Racer, Infamous 1-2 (MGS4 ve GoW Greek Saga yakında PC ve güncel konsollara gelecek) ve iki tane falan iyi Move oyunları için katlanılır. Güzelleme ve nostalji yapan YouTube videolarına kanmayın.

Xbox 360 çok daha iyi bir sistem daha ucuza bulabilirsiniz. Kumandası da DS3'ten daha iyi ama yok ya X360 da önermem, bunlar artık vintage alet, arada nostalji yapmak için. Kinect oyunları çok özgün.

O bütçeye PS4 performansında oynatacak bir laptop veya PC öneririm ya da kırık bir PS4.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı