PS3 almak mantıklı mı?

PS3 almanı önermem. Keyif vermez. Minimum PS4, önerim ise Series S al.

Ha ben senin yerinde olsam hangi FIFA istiyorsan onu indirir, TV'ye bağlar gamepad ile oynardım.

Hepinize teşekkür ederim Xbox seriesden bir şey alacağım.

Karar verdim Xbox s alacağım.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim Xbox seriesden bir şey alacağım.

Karar verdim Xbox s alacağım.
Series S çok güzel makine. Hem güncel, hem PS4 Pro'dan vs daha iyi. 1080p60, 2K30 FPS oyunculuk için iyi. Konsolların 30 FPS kötü değil bu arada PC'nin 40-50 arası gibi düşün.

Xbox Store ise bedava. Bulabildiğin tüm uygun oyunları al. Mesela RDR1 gibi. 60 lira. Bedava. Üstelik Xbox'da eski oyunları iyileştirip veriyorlar. Yani ilk sürüm gibi değil daha iyi. GTA 4 mesela 60 TL. İndirimde 20TL falan. PS5'de GTA 4 bile yok düşün. Ama Xbox geriye dönümlülük mükemmel ve çok uygun.

Güncelleme: RDR1 zamlanmış. 1K olmuş. 60 TL'di mesela. Konsolum olmamasına rağmen almıştım.

Peki hocam RDR 2 falan var mı çok iyi makineymiş hee.

Tabii ki var. GTA 6 bile çıkacak ki buna.

Ekran kartı borcum bitsin 4060'lı sistemim olmasına rağmen 2.el kolsuz alacağım 7K'ya. GTA 6 için.

Çok sağ olun hocam PS3'le beni kandıracaktı 4 k koyup güncel konsol alrım.

Arkadaşlar bu çözümleri biliyorum fakat direk konsol alma istiyorum onu deneyimlemek istiyorum ben illa PS3 olacak demiyorum herhangi bir konsolda olur Xbox falan da dahil yani.

5kya Xbox One bulunabilir PS3 yerine onu tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…