PS3 almak mantıklı mı?

gta 6 fiyatı hakkında bir bilgi var mı ?
Ne bilgisi acaba? 2. fragman geldi dün. Güzel görünüyor. Daha hiç bir şey belli değil ama.
Yok hocam yani PS3 üzerine PS 3 5K zaten ikinci el bir s 10k falan üzerine 5K koyacağım.
Sistemini bilmiyorum ancak kötü ise Series S ile çok memnun olursun. Ancak dediğim gibi. Alma planın varsa kütüphane topla. Fiyatlar güncelleniyor her geçen gün. Bir süre öncesine kadar RDR1, 60 TL'di şimdi 1K olmuş. GTA4, Witcher 2 gibi bir sürü oyun hâlâ 60 TL.

Son düzenleme:
Valla şöyle diyeyim 19 yıllık konsol bu devirde alınmaz eğer koleksiyoncu falan değilseniz. Yavaştan PS4 devride bitiyor. Biraz daha üstüne koyup güncel konsol alman daha mantıklı olur.

Zaten Xbox Series S alacağım diyorsun senin için daha iyi olur. Pekte eski değil zaten 5 yıl oldu galiba çıkalı.

PS3 artık eskidiği için herhangi bir sorunda tamirciye para bayılmak zorunda kalacaksın büyük ihtimalle de orijinal parça takmayacaklar o yüzden emülatör demiştim. Hem daha yüksek FPS'de daha yüksek çözünürlükte oynarsın para vermeden. Ha illa konsol diyorsan eski nostaljik oyunları da oynayacaksan PS3 alabilirsin. Alırsan oyunlara para da vereceksin haberin olsun. Para vermek istemiyorsan konsolu kırdırt fakat bu sefer satarken sorun yaşayabilirsin. Tercih senin.

Oyunlara para verme gibi bir durum yok kırıldığı zaman. Kırma işlemi de çok kolay 5 dakika da yapabilir aynı şekilde orijinaline de çevirip satabilme imkani var.

Bilgisayarım var iyi genelde onlan oyun oynuyorum fakat arada pes, FIFA girmek için bir de FIFA kariyer yapacağım çok kullanmam ekonomik bir çözüm arıyorum. Ne önerirsiniz? Alırsam arkadaştan temiz 5K'ya alacağım.

PS3'e 5K verilmez biraz daha katın Xbox One alın.

Arkadaşlar sakin zaten almayacağım PS3.

Hepinize teşekkür ederim Xbox seriesden bir şey alacağım.

Karar verdim Xbox s alacağım.

Alabilirsin bende de Series S var memnunum ama abartılı bir şey bekleme. Yeni çıkan oyunları iyi grafiklerde 30 FPS oynarsın.

Oyunlara para verme gibi bir durum yok kırıldığı zaman. Kırma işlemi de çok kolay 5 dakika da yapabilir aynı şekilde orijinaline de çevirip satabilme imkani var.

Mesajları okumuyor musun? "alırsan oyunlara para da vereceksin haberin olsun. Para vermek istemiyorsan konsolu kırdırt" yazmışım. Para vermek istemiyorsan yazıyor. Ayrıca bir konuda haklısın. Eğer yazılımsal olarak konsol kırıldıysa orijinaline geri çevrilebilir fakat mekanikte kırılma yapıldıysa istesen de orijinaline çeviremezsin.

Alabilirsin bende de Series S var memnunum ama abartılı bir şey bekleme. Yeni çıkan oyunları iyi grafiklerde 30 FPS oynarsın.

Mesajları okumuyor musun? "alırsan oyunlara para da vereceksin haberin olsun. Para vermek istemiyorsan konsolu kırdırt" yazmışım. Para vermek istemiyorsan yazıyor. Ayrıca bir konuda haklısın. Eğer yazılımsal olarak konsol kırıldıysa orijinaline geri çevrilebilir fakat mekanikte kırılma yapıldıysa istesen de orijinaline çeviremezsin.
Evet okudum hocam fakat bir nokta da sizi düzeltmek istedim sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı