PS3 alsam kaç yıl gider?

Arkadaşlar PS3 almayı düşünüyorum ama PS4 varken alma falan dediler ki, biraz pahalı PS4. PS3 alsam sizce kaç yıl gider? Ve kırdırayım mı? Kırdırmayayım mı? Eğer kırdırırsam bir daha orjinal olarak multiplayer oynayamaz mıyım?

Birde arkadaşlar PS3+eagle eye klavye mouse sizce kaç paraya gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu hakkında bir şey diyemem fakat; Playstation 3 bana göre oldukça iyi.. Özellik bakımından Playstation 4 daha iyi olabilir fakat, eğer fazla bir isteğiniz olmayacaksa sizi kaldıracağından eminim. Benim evimde 2 adet mevcut; Playstation 4'de kullandım fakat bilmiyorum Playstation 3 kadar etkilemedi beni. Yalnızca grafikler oldukça iyi..

Fiyatı da biraz pahalı, yok yine ben Playstation 4 alacam diyorsan biraz daha bekle derim, fiyatı düşecektir.

Grafikler falan sorun değil de. Kardeşim şu yeni çıkan oyunlar falan desteklemezse diye korkuyorum. Bir de diğer sorularıma cevap verirsen, mutlu olurum. Bu işlerden anlayan birisine benziyorsun.

PS3 için 3 yıl daha oyun çıkacak. Sonrasında Sony cihaza belki Linux desteğini bile geri getirir...

Yeni modelleri kırdıramazsın. ODE taktırabilirsin belki. ODE ile MP oynayabilmen gerek.

Alete klavye ve fare takacaksan sen hiç konsol alma zaten, konsolun mantığını anlayamamışsın...

Grafikler falan sorun değil de. Kardeşim şu yeni çıkan oyunlar falan desteklemezse diye korkuyorum. Bir de diğer sorularıma cevap verirsen, mutlu olurum. Bu işlerden anlayan birisine benziyorsun.

Dostum bence kırdırma. Kırdırırsan multiplayer olarak oynayamazsın.

Ben kırdırma derim. Ama ben korsan alıp multiplayer oynamak istiyorum dersen Cobra ODE taktırabilirsin :) Cobra ODE ile multiplayer oynayabilirsin.

Kesinlikle bir konsol yeni ciktiginda alinmaz. En azindan 1 sene beklenmeli. Daha aletin mantigi tam cozulmedi, gucu tam kesfedilmedi. Aslinda grafik olayini falan fazla takmazsaniz, alip 2-3 sene kullanin. Daha sonra da PS4'e gecin. Ben elimdeki PC ile yaklasik 1 sene daha idare edip PS4 almayi dusunuyorum. Yenilik ve kalite duskunuyum tabi.. :D

Ücretsiz şekilde oynanamaz ancak ücret vererek oyunların ps4 hali indirilebiliyor. Yine de bu her oyun için geçerli değil. Ps4 için bundan sonra çıkacak oyunlar yeni yeni. Biraz beklemen gerekecek yani ps4 alırsan. 

Arkadaşa katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı