PS3 Black Store nedir?

İnsomnia_1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RX570 8GB
16GB RAM
Selamünaleyküm. İnternette gezerken PS3 Black Store diye bir uygulama gördüm. Galiba PS3 üzerinden oyun yükleyebiliyormuşuz. Bu programı PS3'üme kursam sıkıntı çıkar mı, güvenilir mi?

hocam şöyle eskiden güvenliydi ama şimdi bilemem ve tavsiye etmiyorum çok oyun meraklısı değilsen ps3 ü kırdırtmadan oyna ben 9 senedir öyle yapıyorum

Hocam şöyle eskiden güvenliydi ama şimdi bilemem ve tavsiye etmiyorum çok oyun meraklısı değilsen PS3'ü kırdırtmadan oyna ben 9 senedir öyle yapıyorum.

Reis ben yeni aldım konsolu hafta içi elime ulaşacak cihaz kırık zaten fakat Black Store bana çok kolaymış gibi geldi multiMAN ve HEN var fakat oyun atması ayrı dert falan. Kursam cihazın başına ne gelebilir?

Reis ben yeni aldım konsolu hafta içi elime ulaşacak cihaz kırık zaten fakat Black Store bana çok kolaymış gibi geldi multiMAN ve HEN var fakat oyun atması ayrı dert falan. Kursam cihazın başına ne gelebilir?
yükle gitsin kral ps zaten kırıksa bişey olmaz sakın ps ye kendi bilgilerinle girme yeter

Yükle gitsin kral PS zaten kırıksa bir şey olmaz sakın PS'ye kendi bilgilerinle girme yeter.

2.el aldım zaten içinde kendi bilgim yok. Teşekkür ettim kral. Bir de bizim evde çok fazla boş DVD var DVD okuyucu ile içine oyun atsam PS3 de çalışır mı?

@İnsomnia_1 black Store ücretli bir homebrew yazılımdır. Bu mağazaları öneririm:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı