NOSFLOW Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #11 Poyrazizm dedi: Açıkçası, hiç bomba ikonlu bir program görmedim. Bu demek oluyor ki ben BLES/BLUS olup olmadığını öğrenemeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sen ana ekran oyun kolunun fotosunu at söylim
Poyrazizm dedi: Açıkçası, hiç bomba ikonlu bir program görmedim. Bu demek oluyor ki ben BLES/BLUS olup olmadığını öğrenemeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Sen ana ekran oyun kolunun fotosunu at söylim
Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #12 NOSFLOW dedi: Ana menüye girebilirsin ve oyun koluna girip hiçbir şey yapmadan bir fotoğraf atabilir misin? Ben söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Beklettiğim için özür dilerim. Sorunumu çözdüm yardımın ve ilgin için teşekkür ederim, iyi günler.
NOSFLOW dedi: Ana menüye girebilirsin ve oyun koluna girip hiçbir şey yapmadan bir fotoğraf atabilir misin? Ben söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Beklettiğim için özür dilerim. Sorunumu çözdüm yardımın ve ilgin için teşekkür ederim, iyi günler.