Korsana tamamen karşı bir insanım ancak şöyle bir gerçek var ki PS3 için dijital oyun almak paranızı çöpe atmak demektir, gidin kırdırın hocam bir ton rehber var.
Hadi PS4 veya Xbox One cihaza alırsınız ama PS3 oyunları alıp paranızı ziyan etmeyin özellikle dijital oyunlara.
konsol kırdırmadan yükledim dedi adam oyunları hen felan hiçbişey yok cihazda sadece oyunlar var paket seciyon yüklettiriypn kırdırıcam sanırım cihazıİçine oyun attırdım diyorsan kırmışsındır konsolu, kırık konsola oyun alınabiliyor muymuş?
PS3 aldıysan zaten oyuna verecek pek paran yoktur kırık değilse kır konsolu yükle ne var ne yok devri bitti cenaze namazı kılındı zaten.
İçine oyun attırdım diyorsan kırmışsındır konsolu, kırık konsola oyun alınabiliyor muymuş?
PS3 aldıysan zaten oyuna verecek pek paran yoktur kırık değilse kır konsolu yükle ne var ne yok devri bitti cenaze namazı kılındı zaten.
PS3 için dijital mağaza kapandı diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.
PS3 cüzdanına para atma olayı yaklaşık 2 senedir sorunlu diye biliyorum hocam, internet üzerinden başka bir cihazla da atılmıyor artık. Alamazsınız yani maalesef, ayrıca kredi kartı bilgilerinizi boş yere PS3 mağazasına girip oradan almakla uğraşmayın zaten kırdırmışsınız ve artık PS3 için oyun satın almak anlamsız, kırık mağazalar var onları kurup oralardan yükleyebilirsiniz.
Kırık konsola oyun alınabiliyor muymuş?
Konsol kırdırmadan yükledim dedi adam oyunları hen falan hiçbir şey yok cihazda sadece oyunlar var paket seciyon yüklettiriypn kırdırıcam sanırım cihazı.
Cihaz kırık değil. Ama mahalledeki abiye oyun yüklettirdim cihaz kırılmayacak dedi bana zaten içinde uygulama frlan yok hen gibi.
Hayır kapanmadı.
PS3 de sıkıntısız olarak oyun, tema, avatar vb. ek içerikler sorunsuz şekilde alınabiliyor. PS network hesabına bakiye eklemen yeterli oda çok basit. İnternet sitesinden kart ekledikten sonra istediğin miktarda yükleyebiliyorsun. PS3 içinden almak yok yalnız dediğiniz gibi. Sadece bakiye üzeri alınıyor ama sorun yok alma konusunda. Ve oyun almak saçma hakkeden PS3 dibine kadar kırılmış bir cihaz.
evet oyunlar klonlanmıs heralde tarihleri 2020 yazıyo bide kendi bilgisyarım yok sadece ps3 üm ve telefonum var genede kırabilirmiyim 8gb lik flashım var ne kadar alan gerekiyo internet kafede felan taksam eve gelip ps de kursam olurmuHayır kapanmadı.
PS3 de sıkıntısız olarak oyun, tema, avatar vb. ek içerikler sorunsuz şekilde alınabiliyor. PS network hesabına bakiye eklemen yeterli oda çok basit. İnternet sitesinden kart ekledikten sonra istediğin miktarda yükleyebiliyorsun. PS3 içinden almak yok yalnız dediğiniz gibi. Sadece bakiye üzeri alınıyor ama sorun yok alma konusunda. Ve oyun almak saçma hakkeden PS3 dibine kadar kırılmış bir cihaz.
Eğer konsol HFW ile kırık'sa alabiliyorsun hiçbir sıkıntı olmuyor. CFW de pek emin değilim daha geniş bir yazılım. PS fark edebilir.
Cihazı kendiniz kolay şekilde kırabilirsiniz. Bu video ile.
Büyük ihtimalle oyunu klonlama yapmış bu işlemde cihazın kırık olmasına gerek yok ama kırabilirsiniz kendiniz herhangi bir sorun olmaz HFW onerimdir videodaki gibi.
Eklemeyi unutmuşum bu rehbere de göz atabilirsiniz.
Rehber: PS3'te Online kapandı mı?
Cevap çok basit hayır. Artık şu konuya açıklık getirmek istiyorum. PS3'te (7.nesil konsollarda) sadece bazı oyunlar Online sunucularını kapattı örneğin GTA 5 hatırladığım kadarı ile 2020 tarihinde Online sunucuları 7.nesil konsollar için kapattı. Ama bu demek olmuyor ki tüm Online serverlar...www.technopat.net
Evet oyunlar klonlanmıs herhalde tarihleri 2020 yazıyor bir de kendi bilgisayarım yok sadece PS3'üm ve telefonum var gene de kırabilir miyim 8 GB'lik flashım var ne kadar alan gerekiyor internet kafede falan taksam eve gelip PS de kursam olur mu?
kendimmi yapmam daha sağlıklı olur yapamam boxarım diye korkuyom yoksa mağazaya yaptırayım 150 tl ye yapıyor hen yüklüyorYapabilirsiniz. Gerekenler FAT32 formatlı bır flash bellek( en az GB 4 flash yeterli) ve dosya aktarımı için bir cihaz OTG kablonuz varsa telefondanda yapabilirsiniz. Yoksa int cafede yaparsınız. Gerekli bilgiler attığım YT videosunda var.