PS3 cüzdana nasıl para eklenir?

Kendimmi yapmam daha sağlıklı olur yapamam boxarım diye korkuyorum yoksa mağazaya yaptırayım 150 TL'ye yapıyor hen yüklüyor.

Bilemiyorum kendi seçiminiz 150 TL vermek mantıklı değil bende kendin beleşe yapmak varken. Çok zor bir işlemde değil. Sadece HFW yazılımını flash bellekle kuracaksın. Hen PS3 içinden kuruluyor 2 dk da.

Web sitesine gir ordan kredi kartı işlemleri tarzında bir bölüm göreceksin ismini şuan tam hatırlamıyorum. Kart ekledikten sonra cüzdana para ekleyebilirsin. PS3 Store'a girince bakiyene tanımlanmış olur. Oyun almandan ziyade tema, avatar almanı öneririm.

yetişkin hesaplardan kontrol edilebilir diyo
Web sitesine gir ordan kredi kartı işlemleri tarzında bir bölüm göreceksin ismini şuan tam hatırlamıyorum. Kart ekledikten sonra cüzdana para ekleyebilirsin. PS3 Store'a girince bakiyene tanımlanmış olur. Oyun almandan ziyade tema, avatar almanı öneririm.
yaşım 17 annemin hesabı ekledim oda olmadı

Bilemiyorum kendi seçiminiz 150 TL vermek mantıklı değil bende kendin beleşe yapmak varken. Çok zor bir işlemde değil. Sadece HFW yazılımını flash bellekle kuracaksın. Hen PS3 içinden kuruluyor 2 dk da.
kanka çok teşekürler ben HEN kurdum adam cihaza gpk gibi bişey kurmuş ordan yüklğyom oyunları MultiMAN da var ama oyunlarımı görmüyo anlam veremedim hepsini telefondan hallettim sağolasın:)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı