PS3 DualShock joystick takılıyor

MustaFA 07

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller orijinal PS3 kumandası kuzenden aldığımdan beri böyleydi önce sadece öne doğru takılıyordu şimdi her yönden böyle turkuyor.

c14fde65-ebe6-4c20-a588-197d7d43158e.jpg

Şu şekil bir temizleyici var elimde çok bilgim yok zarar verir mi yanlış bir şey yapıp da kumandadan olmak istemiyorum sadece WD40'ın zararlı olduğunu duydum.

Herkese iyi Sosyaller orijinal PS3 kumandası kuzenden aldığımdan beri böyleydi önce sadece öne doğru takılıyordu şimdi her yönden böyle turkuyor.

Eki Görüntüle 2291401

Şu şekil bir temizleyici var elimde çok bilgim yok zarar verir mi yanlış bir şey yapıp da kumandadan olmak istemiyorum sadece WD40'ın zararlı olduğunu duydum.

Sorununuz tam olarak ne? Joystick drift mi?

Joystick drift ise biraz üflemeyi deneyebilirsiniz joysticki hareket ettirerek, yoksa en kötü kontrolcuyu sökmen gerekebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğrafta görünmesi lazım sol joystick kullandıktan sonra normal şekilde ortaya gitmiyor aynı yerinde takılıyor.

Sorununuz tam olarak ne? Joystick drift mi?

Joystick drift ise biraz üflemeyi deneyebilirsiniz joysticki hareket ettirerek, yoksa en kötü kontrolcuyu sökmen gerekebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok şükür stick drift yok sadece kirden hareket etmiyor herhalde.

Dosya Ekleri

• f1e5ccdf-a81f-4ce9-9db6-67070fe5e844.jpg
    f1e5ccdf-a81f-4ce9-9db6-67070fe5e844.jpg
    146,4 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı