Hata değil o hocam. Zaten öyle olması gerekiyor hafif R2 tuşuna basınca gaza hafif basıyor, tam basınca tam köklüyor. Az önce Blur oyununda denedim aynı şekilde. Hafif basınca araba yavaş, tam basınca fulluyor.Piyasada maalesef çakmaları çok. Aynı tuşu başka bir oyunda dener misin belki oyun kaynaklı hatadır araba oyunu varsa iyi olur.
Hata değil o hocam. Zaten öyle olması gerekiyor hafif R2 tuşuna basınca gaza hafif basıyor, tam basınca tam köklüyor. Az önce blur oyununda denedim aynı şekilde. Hafif basınca araba yavaş, tam basınca fulluyor.
Evet öyle hocam. Ne kadar basarsam o kadar hızlanıyor sizin gibi.Orijinal DS3 bende de var. R2 tuşunu orta şekilde basınca hızlanıyor bende. Normal araba gibi ne kadar basılırsa o kadar hızlanıyor. Sende de öyle mi böyleyse orijinaldir büyük ihtimal.
Evet öyle hocam. Ne kadar basarsam o kadar hızlanıyor sizin gibi.
Tetik hassasiyetine bakarak bunu anlamak zor. Ürün linkini atar mısınız?
Hepsiburada üzerinden crkteknoloji satıcısından aldım dediğine göre arkadaş bunu diyor sanırım; https://www.hepsiburada.com/crk-tek...shock-3-wirelless-controller-p-HBCV000033LMQX
Doğru o kısmı unuttum. 822 yorumlu CRKTEKNOLOJİ ürünü bulursam atarım.Konu sahibi aldığı yerde 822 tane yorum var demiş burada 1 kişi var.
Hocam deneyimli biri olarak fps oyunlarında kolu deneyin.Kol bi tık bile olsa hantal tepki veriyorsa (Joystick ile nişan alırken) kol sahtedir.Ben de Instagram sayfalarına falan baktım. Hepsiburada sitesinde sattıkları diğer ürünlere falan baktım kaliteli ürün satıyorlar gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.