PS3 Dualshock kablosuz oyun kolunu paketini açmadan anlamak

nocseiz

Megapat
Önce Amazon.com.tr'den uygun fiyatlı (89 TL) bir PS3 kolu aldım. Hem de çeşit çeşit renkten hoşuma giden kırmızı-siyah kombinasyonunu tercih ettim. Fakat bir çok arkadaşın halihazırda tahmin ettiği üzere, çok yanılmışım. "Doubleshock" kolunu geldiği gibi iade ettim. Neyse ki Amazon aracılık konusunda çok iyi çalıştı ve ücretsiz şekilde yollayıp paramı geri aldım.

Şimdi bizim yıllardır elektronik eşya da satan Ercanlar Kırtasiye'den aldım. Mağaza'dan aldığım ve tanıdık olduğu için şu an 240 TL civarı etiket fiyatı olan kolun, kendi fiyatlarını güncelleme es geçildiği için 150 liradan olduğunu söylediler. Fakat eğer almak istersem 150'den vereceklerini de söylediler; aldım.

İki farklı paket vardı. Biri siyah kutulu ve Asya'dan ithal olduğu çok belli olan; diğeri de mavi kutulu/ambalajlı ve arkasında İngilizce, Almanca gibi dillerde bilgiler yazan Avrupa'dan ithal edilmişi. Siyah ambalajlıyı seçtim. Lakin daha açmadım; açmakta da kararsızım.

Fotoğraf çekip buraya koysam anlaşılabilir mi ya da neresinden nasıl anlaşılır...

Özetle; ambalajını açmadan bir Dualshock 3 gamepad'in orjinal ya da yarım board mu tam board mu olduğunu nasıl anlarım? Anlaşılabilir mi?
375898
375899
375900
375901

Anlayamazsın. Kutuyu açman lazım.

GTA 5 yada GT5 gibi araba olan oyun varsa öyle oyun aç. Tetik tuşları orijinal kollarda hassas olur. Bastığın kadar gider. Öyle ise orijinaldir.

Değilse, geçmiş olsun.

2.el orijinal almak dururken niye lades demeyi seçtiniz?

Anlayamazsın. Kutuyu açman lazım.

GTA 5 yada GT5 gibi araba olan oyun varsa öyle oyun aç. Tetik tuşları orijinal kollarda hassas olur. Bastığın kadar gider. Öyle ise orijinaldir.

Değilse, geçmiş olsun.

2.el orijinal almak dururken niye lades demeyi seçtiniz?
Tuşların, analoğun ne kadar yıprandığını almadan bilmem internetten imkansız. Burada da PS cafeler dışında ikinci el alacak yeri nerede nasıl bulurum kim bilir?

Tuşların, analoğun ne kadar yıprandığını almadan bilmem internetten imkansız. Burada da PS cafeler dışında ikinci el alacak yeri nerede nasıl bulurum kim bilir?

Sahibinden.com
Letgo.com

:).

Paketten anlaşılacağını sanmıyorum. Açtıktan sonra zaten elinize aldığınız gibi anlarsınız. Ayrıca diğer üyenin dediği gibi tetik tuşlarına bakınca da rahat bir şekilde anlaşılır.

Biraz araştırdım paketin üzerinde ürünün rengini belirten "CHARCOAL BLACK" yazısı yazması gerekiyormuş. Ayrıca paketin üzerinde kabartma şeklinde yazıların yazması gerekiyor.

Ayrıca biraz araştırdım kutusu sanırsam böyle olması lazım:
376255

Sahte olma riski var. Fakat kutuyu açınca daha net anlaşılır. Diğer yandan iade edip ikinci el orijinal alabilirsiniz. En azından çok rahat anlarsınız. İkinci el istemezseniz internet üzerinden güvenli bir satıcı ve yorumlara dikkatli bakarak alabilirsiniz.

Bana kalırsa aldığınız gamepad %90 sahte. Öyle Çince yazıların yazması normal değil. Çince yazıların yazması insanı bir kıllandırıyor. Bence paketi açmadan geri verin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı