PS3 ekranda karıncalanma, dalgalanma ve düşük FPS

avillllliş

Femtopat
Arkadaşlar, GTA 5 ön yükleme sonrası oyun da logo ekranına geldi. Sağ butuna basınca galiba sarı olması gerekiyordu. Basınca tepki vermedi. Kabloyla denedim gene tepki alamadım ama konsol donmamıştı. Ondan sonra makineyi kapattım. Açtığımda bu sorunla karşılaştım. Sorunun çözümünde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Konsolun HDMI çıkışı bozuk olduğundan componentten açıyorum 10-15 dk ya kadar hiçbir sorun yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, GTA 5 ön yükleme sonrası oyun da logo ekranına geldi. Sağ butuna basınca galiba sarı olması gerekiyordu. Basınca tepki vermedi. Kabloyla denedim gene tepki alamadım ama konsol donmamıştı. Ondan sonra makineyi kapattım. Açtığımda bu sorunla karşılaştım. Sorunun çözümünde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Not: Konsolun HDMI çıkışı bozuk olduğundan componentten açıyorum 10-15 dk ya kadar hiçbir sorun yoktu.

Hdmi bağlantı aparatını değiştirip yeniden denemeni tavsiye ederim büyük ihtimal sorun budur. Youtubeda falan sorun oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı