PS3 emülatör nasıl kullanılır?

Uncharted ve The Last of Us en sevdiğim oyun serileridir. Hep videolarını izledim ve birkaç kere Uncharted 3 oynadım. Geçenlerde de emülatör ile bunların çalıştırıldığını okudum, bu nasıl oluyor? Nereden indiriyoruz oyunları, nasıl kuruyoruz? RPSC3 en iyi emülatör mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Uncharted ve The Last of Us en sevdiğim oyun serileridir. Hep videolarını izledim ve birkaç kere Uncharted 3 oynadım. Geçenlerde de emülatör ile bunların çalıştırıldığını okudum, bu nasıl oluyor? Nereden indiriyoruz oyunları, nasıl kuruyoruz? RPSC3 en iyi emülatör mü? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Emülatörün pek sağlıklı çalışacağını zannetmiyorum, adamlar boşuna PS çıkarmıyorlar.

Yardımcı olabilceğini düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emülatörlere laf etmeyin. Crack değil, yasadışı bir olay değil. Emülatörler olmasa bugün nintendo'nun fanbasenin %90'ı falan olmazdı mesela. Şu an dijital olarak ulaşabildiğiniz, kütüphanenizdeki hiçbir oyuna aslında tam olarak sahip değilsiniz. Bu sistemler yok olsa, o oyunlar bir şekilde satıştan kalksa elinizde emülatörden başka bir şey olmayacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı