PS3 Emülatörleri

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben PC'm de PS 3 oyunlarını oynamak istiyorum ve bundan dolayı küçük bir araştırma yaptım ve Emülatörlerin olduğunu duydum. Bazı yerlerde ise bu emülatörlerin FAKE olduğunu söyleyenler var. Benim yüklediğim bir emülatör BIOS dosyası gibi bişey istiyor. Kendi sitesinden bios u indirip ilgili klasöre atıyorum ama bu hep devam ediyor. PS 3 oyunlarını oynayabilmek için ne yapmalıyım?

Cevap basit, oynayamazsın. :D PS3 emülatörleri var. Evet, ama oyun açmıyorlar. Şöyle düşün, PS2 için en sağlam emülatör PCSX2. Bu emülatör dahi bazı PS2 oyunlarını halen açamazken ve açtığı, oynattığı oyunları ise güçlü bir işlemcin yoksa oynayamazken ya da kasarak oynarken; PS2'den kat kat daha yüksek donanıma sahip PS3 konsolunun oyunlarını oynatabilecek PS3 emülatörünün olmaması normal değil mi ?

Benim yüklediğim bir emülatör BIOS dosyası gibi bişey istiyor. Kendi sitesinden bios u indirip ilgili klasöre atıyorum ama bu hep devam ediyor. PS 3 oyunlarını oynayabilmek için ne yapmalıyım?

Kısaca bu Fake olanlardan birinin tuzğına düşmüşsünüz. BIOS dosyasını gerçek sanıp klasörün içine atıyorsunuz. Açıyorsunuz ve tekrar siteye yönlendiriliyorsunuz. Böylece site sahibi sizin bilgisizliğiniz üzerinden hit kazanıyor. Recep diğer konuda bütün bu emülatörlerin Fake olduğunu ve PC mimarisi ile PS3 mimarsinin farklı olduğunu söyledi. Israr etmekteki ve sahtekarlara bu kadar para kazandırmaktaki amaç nedir?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı