NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 RSPC3'ü kurdum. Fakat oyunu kuramadım. Bunun satın alırsam kurabilir miyim?
Çözüm 490836 29 Ağustos 2024 Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #51 Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298146 Sürüklediğim gibi böyle bir seçenek gelip yüklüyor bende. NoPayStation v3 Your main source for PSV, PSX, PSP, PS3, PS2 and PSM links! nopaystation.com Buradan deneyin bir de. RPCS3'ün PS3 UPDATE dosyasını kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim nerden bakacağım? NormalVatandas dedi: Kontrol edeyim nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Attığınız siteden PKG dosyası indirmeye başlamıyor. RAP iniyor sadece. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298146 Sürüklediğim gibi böyle bir seçenek gelip yüklüyor bende. NoPayStation v3 Your main source for PSV, PSX, PSP, PS3, PS2 and PSM links! nopaystation.com Buradan deneyin bir de. RPCS3'ün PS3 UPDATE dosyasını kurdunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kontrol edeyim nerden bakacağım? NormalVatandas dedi: Kontrol edeyim nerden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Attığınız siteden PKG dosyası indirmeye başlamıyor. RAP iniyor sadece.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #52 NormalVatandas dedi: Kontrol edeyim nerden bakacağım? Attığınız siteden PKG dosyası indirmeye başlamıyor. RAP iniyor sadece. Genişletmek için tıkla... Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Kontrol edeyim nerden bakacağım? Attığınız siteden PKG dosyası indirmeye başlamıyor. RAP iniyor sadece. Genişletmek için tıkla... Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #53 Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298151 Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı kopyaladım inmeye başladı. Tekrar deneyeyim. Game List'e atmak istediğim zaman imleç kırmızı oluyor. RPSC3'ün Update'i nedir? Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298151 Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim. En güncelini kurdum zaten. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298151 Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Bağlantıyı kopyaladım inmeye başladı. Tekrar deneyeyim. Game List'e atmak istediğim zaman imleç kırmızı oluyor. RPSC3'ün Update'i nedir? Paveloyd dedi: Eki Görüntüle 2298151 Kontrol ediliyor mu bilmiyorum ama buradan yüklüyorsun. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme En yeni PlayStation®3 konsolu sistem yazılımı güncellemesini edinin. www.playstation.com Buradan indiriyorsun. PKG dosyası indi bende. Sayfayı yenileyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Pardon görmemişim. En güncelini kurdum zaten.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #54 NormalVatandas dedi: Bağlantıyı kopyaladım inmeye başladı. Tekrar deneyeyim. Game List'e atmak istediğim zaman imleç kırmızı oluyor. RPSC3'ün Update'i nedir? Pardon görmemişim. En güncelini kurdum zaten. Genişletmek için tıkla... Boot game ile de mi oyunu çalıştıramıyorsun? Log kısmında hata bilgisi de mi yok? Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Bağlantıyı kopyaladım inmeye başladı. Tekrar deneyeyim. Game List'e atmak istediğim zaman imleç kırmızı oluyor. RPSC3'ün Update'i nedir? Pardon görmemişim. En güncelini kurdum zaten. Genişletmek için tıkla... Boot game ile de mi oyunu çalıştıramıyorsun? Log kısmında hata bilgisi de mi yok?
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #55 Paveloyd dedi: Boot game ile de mi oyunu çalıştıramıyorsun? Log kısmında hata bilgisi de mi yok? Genişletmek için tıkla... Boot Game'den hangi dosyayı seçmem gerek? Gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Boot game ile de mi oyunu çalıştıramıyorsun? Log kısmında hata bilgisi de mi yok? Genişletmek için tıkla... Boot Game'den hangi dosyayı seçmem gerek? Gözükmüyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #56 NormalVatandas dedi: Boot Game'den hangi dosyayı seçmem gerek? Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... PKG olan. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Boot Game'den hangi dosyayı seçmem gerek? Gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... PKG olan.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #57 Paveloyd dedi: PKG olan. Genişletmek için tıkla... Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. NormalVatandas dedi: Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... romsfun sitesinden indirdiğim pkg. Winrar'dan klasöre çıkarıyorum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: PKG olan. Genişletmek için tıkla... Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. NormalVatandas dedi: Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... romsfun sitesinden indirdiğim pkg. Winrar'dan klasöre çıkarıyorum ama olmuyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #58 NormalVatandas dedi: Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. romsfun sitesinden indirdiğim pkg. Winrar'dan klasöre çıkarıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Boot Game kısmından PKG dosyası gözükmüyor. romsfun sitesinden indirdiğim pkg. Winrar'dan klasöre çıkarıyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #59 Paveloyd dedi: Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok. Genişletmek için tıkla... Çok yavaş indiriyor normal mi? Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok. Genişletmek için tıkla... Çok yavaş indiriyor normal mi?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #60 NormalVatandas dedi: Çok yavaş indiriyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Bende tüm internet hızımı kullanıyordu direkt. Arkada başka Bir uygulama internet kullaniyor olabilir. Speedtest ile kontrol edin. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Çok yavaş indiriyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Bende tüm internet hızımı kullanıyordu direkt. Arkada başka Bir uygulama internet kullaniyor olabilir. Speedtest ile kontrol edin.