NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 RSPC3'ü kurdum. Fakat oyunu kuramadım. Bunun satın alırsam kurabilir miyim?
Çözüm 490836 29 Ağustos 2024 Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
Romsfun veya Romspure sitesinden oyunun romunu indirebilirsin. Buradan alırsan PS3 emülatöründe oynayamazsın. PS Store'dan aldığın oyunlar sadece konsol için geçerli.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #61 Paveloyd dedi: Bende tüm internet hızımı kullanıyordu direkt. Arkada başka Bir uygulama internet kullaniyor olabilir. Speedtest ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Başka birşey indirirken direkt 11mb iniyor saniyede, burada 6gb uzun sürüyor o yüzden @Paveloyd Paveloyd dedi: Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum hala neden olmadığını anlamıyorum. Size video gönderebileceğim bir yer var mı acaba? Technopat kabul etmiyor. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Bende tüm internet hızımı kullanıyordu direkt. Arkada başka Bir uygulama internet kullaniyor olabilir. Speedtest ile kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Başka birşey indirirken direkt 11mb iniyor saniyede, burada 6gb uzun sürüyor o yüzden @Paveloyd Paveloyd dedi: Benim attığım siteden deneyin bir de hocam. Zip falan yok. Genişletmek için tıkla... Hocam deniyorum hala neden olmadığını anlamıyorum. Size video gönderebileceğim bir yer var mı acaba? Technopat kabul etmiyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #62 NormalVatandas dedi: Başka birşey indirirken direkt 11mb iniyor saniyede, burada 6gb uzun sürüyor o yüzden @Paveloyd Hocam deniyorum hala neden olmadığını anlamıyorum. Size video gönderebileceğim bir yer var mı acaba? Technopat kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu Pixeldrain veya Gofile'a yükleyip atabilirsiniz. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Başka birşey indirirken direkt 11mb iniyor saniyede, burada 6gb uzun sürüyor o yüzden @Paveloyd Hocam deniyorum hala neden olmadığını anlamıyorum. Size video gönderebileceğim bir yer var mı acaba? Technopat kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Videoyu Pixeldrain veya Gofile'a yükleyip atabilirsiniz.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #63 Paveloyd dedi: Videoyu Pixeldrain veya Gofile'a yükleyip atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2024-08-30 19-36-05.mkv PKG dosyasını içine atmak istediğimde böyle oluyor. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Videoyu Pixeldrain veya Gofile'a yükleyip atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2024-08-30 19-36-05.mkv PKG dosyasını içine atmak istediğimde böyle oluyor.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #64 NormalVatandas dedi: 2024-08-30 19-36-05.mkv PKG dosyasını içine atmak istediğimde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla hocam öncelikle emülatör niye 2 pencere olarak açıldı onu anlamadım. İyisi mi emülatörü silip yeniden yükleyin bence. Gerçi durduk yere Uncharted kaydınız gitmesin, bir tane daha indirin ve onda deneyin. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: 2024-08-30 19-36-05.mkv PKG dosyasını içine atmak istediğimde böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Valla hocam öncelikle emülatör niye 2 pencere olarak açıldı onu anlamadım. İyisi mi emülatörü silip yeniden yükleyin bence. Gerçi durduk yere Uncharted kaydınız gitmesin, bir tane daha indirin ve onda deneyin.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #65 Paveloyd dedi: Valla hocam öncelikle emülatör niye 2 pencere olarak açıldı onu anlamadım. İyisi mi emülatörü silip yeniden yükleyin bence. Gerçi durduk yere Uncharted kaydınız gitmesin, bir tane daha indirin ve onda deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok onu kendim çıkardım da 3. kere deniyorum bugün neden olmadı acaba? Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Valla hocam öncelikle emülatör niye 2 pencere olarak açıldı onu anlamadım. İyisi mi emülatörü silip yeniden yükleyin bence. Gerçi durduk yere Uncharted kaydınız gitmesin, bir tane daha indirin ve onda deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok onu kendim çıkardım da 3. kere deniyorum bugün neden olmadı acaba?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #66 NormalVatandas dedi: Yok onu kendim çıkardım da 3. kere deniyorum bugün neden olmadı acaba? Genişletmek için tıkla... Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Yok onu kendim çıkardım da 3. kere deniyorum bugün neden olmadı acaba? Genişletmek için tıkla... Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #67 Paveloyd dedi: Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Olmayınca bütün hepsini sildim şuan hocam şuanlık Uncharted oynayayım daha sonra deneyeceğim. Paveloyd dedi: Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı bir daha kurdum, yine içine atılmıyor. NormalVatandas dedi: Olmayınca bütün hepsini sildim şuan hocam şuanlık Uncharted oynayayım daha sonra deneyeceğim. Hocam dosyayı bir daha kurdum, yine içine atılmıyor. Genişletmek için tıkla... @Paveloyd hocam sorunu çözdüm. Install Packages kısmından PKG dosyasını buldum ve yükledim. Son düzenleme: 31 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Olmayınca bütün hepsini sildim şuan hocam şuanlık Uncharted oynayayım daha sonra deneyeceğim. Paveloyd dedi: Install Packages/Raps/Edats deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam dosyayı bir daha kurdum, yine içine atılmıyor. NormalVatandas dedi: Olmayınca bütün hepsini sildim şuan hocam şuanlık Uncharted oynayayım daha sonra deneyeceğim. Hocam dosyayı bir daha kurdum, yine içine atılmıyor. Genişletmek için tıkla... @Paveloyd hocam sorunu çözdüm. Install Packages kısmından PKG dosyasını buldum ve yükledim.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #68 Çok şükür. Artı 0 Eksi
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #69 Paveloyd dedi: Çok şükür. Genişletmek için tıkla... RPCS3 Discord sunucusuna girdim, romsfun dediğim için uyarı aldım sonra özelden birisi yazdı çözdü şok şükür. Artı 0 Eksi
Paveloyd dedi: Çok şükür. Genişletmek için tıkla... RPCS3 Discord sunucusuna girdim, romsfun dediğim için uyarı aldım sonra özelden birisi yazdı çözdü şok şükür.