PS3 fanların tiremesi ve performans + donma sorunu

BossFrk

Hectopat
Daha fazla  
Cihaza diskli bir oyun takarsam hangisi olursa olsun bir süre sonra (genellikle 15 dakika sonra) oyunlarda modeller gibi şeyler kayboluyor. Mesela Dark Souls'ta bonfire, düşman ve haritanın bir kısmı spawn olmuyor ve cihaz fanlardan ağır bir titreme yapıyor ama bunu tam dijital oyunlarda yaşamıyorum ne GoW2 ne de Ratchet & Clank: A Crack in Time oynarken bunlar olmuyor. (Bir tek R&C'de arasahneler harici oyun yağ gibi akarken sinematiklerde oyun takılıyor, ses bozulmaları oluyor ama ChatGPT'ye sorduğumda dijital Avrupa versiyonunun sorunlu olabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.) olmuyor ama Dark Souls ve GTA: EFLC oynarken (diskli oyunlar ama sonradan Dark Souls'u multimana kopyaladım donma sorunu yine devam etti) bu spawn sorunları ortaya çıkıp cihazda bir titreme oluyor, bir süre sonra da komple donuyor AC çekmek zorunda kalıyorum. Format(hızlı biçimlendirme yaptım), veri tabanı vs her şeyi denedim ama başka bir sorun var gibi geldi. Her soruna ayrı donanımsal parçalarla cevap veriliyor ama hepsinin bir anda olması garip geldi daha çok yazılımsal veya her sorunu bağlayabilecek başka bir donanımsal arıza varsa o olabilir gibime geliyor. Normalde temizletir, HDD değiştirir her şeyi yaparım ama PS5 almayı düşündüğümden bu ara bekletmek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda sesi paylaştım HDD indicator yanıyor ve Power tuşuyla kapatmaya çalışsam da iş görmüyor. Kusura bakmayın bu arada kaliteye hiç dikkat etmemişim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı