PS3 GTA 4 düşük FPS sorunu

Makaleler
11
GTA 4 çalıştırırken PC zorlandığı için PS3'de oynama kararı aldım. DVD'si elimde olduğu için oyuna giriyorum, sanki 20 FPS'de oynatıyor arkadaş. GTA 5'te bu kadar kasmıyor, bu cihaz için bir çözüm yok mu? GTA 4 PS3 için, PS3 modelim slim kasa, kodu da bu şekilde: cech 2104a. Cihazım kırık ama sadece çeşitli modlamalar için kırık yoksa oyunlarımı orijinal DVD'den oynarım yani kırık cihaz için yapılması gereken bir ayar varsa söyleye bilirsiniz. HDD modelimde bu WD3200BVVT bad sectoru falan yok.

Son düzenleme:
korsan kullanıyorsan sıkıntı ondan kullanmıyorsan. ps3 işlemcisinde sorun olabilir bi sesini dinle hışır hışır ses geliyormu.

Başka bir oyunda FPS sıkıntısı varsa, sorun konsoldan kaynaklı. Yoksa da oyundan kaynaklı bu kadar basit.

Hangi CFW ve Manager programı kullanıyorsun? Birde oyun içi sıcaklık değerlerini paylaşır mısın? Eğer Webman kullanıyorsan basit ama Multiman kullanıyorsan TempMON yada multiman içinden bakman gerekir.

Ayrıca oyun güncellemesini yap. Yapmadıysan eger

HFW HEN var şuan cihazda WebMan'da %40 devirde FAN dönüyor ve sıcaklıklar 50 derece arası git gel yapıyor Far Cry 3 de ve GTA 5 de olabiliyor kasma ama GTA 4 kadar olmuyor HDD' yi taradım PS3 HDD sağlık testi - Technopat Sosyal hatta bu konumdan kontrol edebilirsin sağlık testini hatta HDD'ye low level format da yaptım ama çözülmedi maalesef Far Cry 3 ve GTA 4 gözle görülür ağır kasmalar yaşıyorum.

Oyun güncellemesi yaptın mı? 50 derece gayet ideal sıcaklık. Sorun oyundan kaynaklı bence.

Hani ilk 15-30 dk kasma çok az, daha sonra mı başlıyor yoksa hep mi kasıyor?

Kasma derken FPS'in 25'ln altına düşmesinden bahsediyorum.

FPS 20 lerde geziyor bunu hissediyorum kasma yüzünden sinirlenip oyunu kapadım hep yani 15DK falan oynamadım bile oyunda güncel.

ben bunun oyundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü aynı durum yoğun trafiğin olduğu ve sis gibi durumların olduğu sahnelerde bana da olmakta

ayrıca gta 5 te olmadığını söylemişsin gta 5 cd ile mi yoksa dijital olarak mı yüklü oynuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…