PS3 GTA 5 performansı

Hocam ben videolardan izleyip öğreneceğim.

Oyun sabit 30 FPS ama araba ile hızlanınca 30'un altına düşüyor fakat pek rahatsız edici değil.

PC'ye göre grafikler kötü, ama ben 480P San Andreas'dan 720P GTA 5'e geçtiğimden dolayı bana çok güzel gelirdi.

Tam olarak sabit değil aslında
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Araba sürerken veya çatışırken FPS değerleri 22'yi görüyor.

En son 2015 civarı oynamıştım ve bazen takılmalar olabiliyordu onu dışında gayet stabil bir 30 FPS deneyimi sunuyor.

Oyun ilk çıktığında 3 kere single bitirip, deliler gibi online oynamıştım. O dönem PS4 de veya PCde deneyimleme şansımız olmadığı için çok güzel gelmişti. Şu anda arada açıp oynuyorum ve net bir şekilde eski bir oyun izlenimi yaşatıyor. Ama PC ye yada PS4 alışık değilseniz gayet oynatır hocam. Hele eğer PS3 oyuncusuysanız çokca tatmin eder. Fakat online aşırı hile kaynıyor söyleyeyim

Evet öyle hatta bana 30 milyon verdi birisi ben de o parayı çatur çutur yedim. Ev araba yat kat her şeyi aldım Allah razı olsun. O sıralar keşke elime para geçse ya biraz ev araba alsam diyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…