Evet onu da yaptım. Bunlar anormal şeyler mi yapamamam mı gerekirdi?PSN açabildin mi?
Evet onu da yaptım. Bunlar anormal şeyler mi yapamamam mı gerekirdi?PSN açabildin mi?
Ben de hocam şimdi kardeşim sıkılmasın diye almadım ama kesinlikle alacağım. Teşekkürler.Fakat bu 720p 30 FPSTLOU sağlam oyundur onu da bitirdim.
Evet onu da yaptım. Bunlar anormal şeyler mi yapamamam mı gerekirdi?yani bilmiyorum cihazı kırdım ve oyunlar Online oluyor.
Evet Multiman ile.Multiman ile mi.
Sanırım HFV vardı. Onu kullanıyorum yani CFW değil.Multiman ile mi.
Evet multiman ile.
Siz mi kırdınız peki? Multiman ile kırdım fakat oyun kurmak için Thanos kullanıyordum dediğiniz gibi bende de oyunlar önümde. RAP dosyaları falan bi zaman canımı sıkmıştı.Bendekinde oyunlar direk karşımda.
Siz mi kırdınız peki? Multiman ile kırdım fakat oyun kurmak için thanos kullanıyordum dediğiniz gibi bende de oyunlar önümde. Rap dosyaları falan bir zaman canımı sıkmıştı..
Kendiniz tekrar kırarsanız belki Online olabilir. Deneme yanılma yöntemi ama tüm oyunlar gider.Babam götürdü kırıldı.
Kendiniz tekrar kırarsanız belki Online olabilir. Deneme yanılma yöntemi ama tüm oyunlar gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.