PS3 GTA 5 performansı

Yani çok oynamıyorum ben oyun. PS3'den Pes 2017, Pes 2015 ve Fifa 15 oynuyorum. İyi hisseder miyim? Hikaye oynamak istiyorum.

Yani çok oynamıyorum ben oyun. PS3'den Pes 2017, Pes 2015 ve Fifa 15 oynuyorum. İyi hisseder miyim? Hikaye oynamak istiyorum.
Hissedersiniz rahat olun. Ya burada bizzat biz deneyimledik ben çok zevk alıyordum. Şunu belirteyim o PS3'ün bakımını yapın yani içini temizleyin termal macun falan yenileyin yoksa cihaz GTA 5 oynandığında çok ısınıyor. Fan deliriyor. Beni salın ben gideyim diyor.

CD çıkartma tuşuna basarken Power kablosunu tak işini yapıyor.

@Devrim Artun Temel hatta online destekleyen her oyunu online oynayabiliyorum. Fakat lag var sanırım benden kaynaklı.
CD çıkartma tuşuna basarken Power kablosunu tak işini yapıyor.
Onu biliyorum. Yinede bakımı yapılması gerekiyor. Temizledim ve termal macun bakımını yaptım cihaz kendine geldi. Eski sahibi hiç iyi bakmamış çünkü.

PSN açabildin mi?

Hocam şu ana kadar ben de öyle bir sorun olmadı. 2012 senesinde aldık ve az oynuyorum. Seneye TLOU almayı planlıyorum. Şimdi eğer ailemi ikna edersem GTA 5, edemezsem PES 2018 alacağım. TLOU alırsam kardeşim sıkılır diye başka zaman alacağım. Dün akşam yatarken aklıma geldi GTA 5 alayım diye. İnternette GTA 5'e + 18 yazıyor. Ben de anneme diyeceğim ki sadece çatışma var. O zaman neden Polat Alemdar, Selçuklu dizileri, Arka Sokaklar var diyeceğim. İnşallah ikna edip GTA 5 alacağım. Eğer çok kasmıyorsa alacağım. Şu an öğrendiğime göre de 30 FPS veriyormuş. Koskoca PS5'te bile 4K 30 FPS Spiderman var. Onlar gibi aynı.

Fakat bu 720p 30 FPS TLOU sağlam oyundur onu da bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…