PS3 GTA 5 Türkçe yama nasıl yapılır?

hakkiu

Femtopat
Daha fazla  
Gencler selamünaleykümç PS3'te GTA 5 var orijinal magazadan aldimç PS Store'den sonra PS'yi kirdim oyun MultiMAN'da degil xmb ekranda nasıl Türkçe yama yaparim ben buna? Her şeyi okudum benim cihazda ise yaramiyor.

Aleykümselam.

Reis bendeki dosya XbOX360COMdan pkg dosyasi aciklamada kurun oyuna girin oynayin diyor ama olmuyor pkg dosyasini nasıl oyunun icine atayim bildigin bir baska Türkçe yama varsa atarsan sevinirim.

Reis bendeki dosya XbOX360COMdan pkg dosyasi aciklamada kurun oyuna girin oynayin diyor ama olmuyor pkg dosyasini nasıl oyunun icine atayim bildigin bir baska Türkçe yama varsa atarsan sevinirim.
Hocam yama dosyası PKG'mi, yoksa klasör olarak mı?

Son düzenleme:
Hocam başka bir Türkçe yama var onu araştırıyorum hatta bende kullanıyorum, linkini bulunca paylaşacağım ve yamayı da nasıl kuracağını paylaşacağım.

Hocam başka bir Türkçe yama var onu araştırıyorum hatta bende kullanıyorum, linkini bulunca paylaşacağım ve yamayı da nasıl kuracağını paylaşacağım.

Tamamdir hocam bekliyorum iyi geceler kolay gelsin.

Xbox360torrent site kapanmış galiba dosyaların aynısı olan biri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…