haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2021 #1 Yarım saattir bekliyorum ama kaldı dil sekmesinde, çözümü nedir?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #2 Kapatıp açtığında da yine orada mı takılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2021 #3 Krmdmrz dedi: Kapatıp açtığında da yine orada mı takılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 26 Ocak 2021 #4 PS3 kullanırken bende yaşadım DVD mi Yoksa dijital versiyon mu? Oyun bilgilerinde sorun olabilir. Önbellek dosyalarını kaldırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
PS3 kullanırken bende yaşadım DVD mi Yoksa dijital versiyon mu? Oyun bilgilerinde sorun olabilir. Önbellek dosyalarını kaldırmayı deneyin.
emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #5 Oyun korsan ise bug olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2021 #6 emirfaruk01 dedi: Oyun korsan ise bug olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... CD. Krmdmrz dedi: PS3 kullanırken bende yaşadım DVD mi Yoksa dijital versiyon mu? Oyun bilgilerinde sorun olabilir. Önbellek dosyalarını kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
emirfaruk01 dedi: Oyun korsan ise bug olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... CD. Krmdmrz dedi: PS3 kullanırken bende yaşadım DVD mi Yoksa dijital versiyon mu? Oyun bilgilerinde sorun olabilir. Önbellek dosyalarını kaldırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
Hasan daran Yoctopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #7 haramii dedi: CD. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildin mi bi saat önce açıldı birdaha açılmadı aynı sorun u yapiyor haramii dedi: Yarım saattir bekliyorum ama kaldı dil sekmesinde, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Nasil yaptın Son düzenleme: 21 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
haramii dedi: CD. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildin mi bi saat önce açıldı birdaha açılmadı aynı sorun u yapiyor haramii dedi: Yarım saattir bekliyorum ama kaldı dil sekmesinde, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Nasil yaptın
Azimcan37 Zeptopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #8 Hasan daran dedi: Çözüm bulabildin mi bi saat önce açıldı birdaha açılmadı aynı sorun u yapiyor Nasil yaptın Genişletmek için tıkla... Gözünüzü seviyim bi yardim edin bendede aynisi oldu önbellek temizledim yine ayni Artı 0 Eksi
Hasan daran dedi: Çözüm bulabildin mi bi saat önce açıldı birdaha açılmadı aynı sorun u yapiyor Nasil yaptın Genişletmek için tıkla... Gözünüzü seviyim bi yardim edin bendede aynisi oldu önbellek temizledim yine ayni