PS3 GTA V mod menü

ZeroSchulz

Kilopat
4.86 CFW olan cihazıma GTA V için mod menüsü kurmak istiyorum. Online oynamıyorum sadece story modda araba spawnlayıp modifiye edeceğim ve eğlence amaçlı kullanacağım. Bir de bazı yabancı sitelerde bu işlemin sadece dex cihazlarda çalıştığını yazmışlar. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
4.86 CFW olan cihazıma GTA V için mod menüsü kurmak istiyorum. Online oynamıyorum sadece story modda araba spawnlayıp modifiye edeceğim ve eğlence amaçlı kullanacağım. Bir de bazı yabancı sitelerde bu işlemin sadece dex cihazlarda çalıştığını yazmışlar. Bu doğru mu?
Aslında HFW/CFW için de var.

değil bende kendiminkisini hen ile kırdım eskiden oyun yükletmiştim super slim e şimdi hen ile kırdım ben gta 5 de bu mod menüyü kullanıyorum içinde bir çok mod menü ve mod var adı : jack reborns mod loader v4 bildiğim kadarıyla adı bu

değil bende kendiminkisini hen ile kırdım eskiden oyun yükletmiştim super slim e şimdi hen ile kırdım ben gta 5 de bu mod menüyü kullanıyorum içinde bir çok mod menü ve mod var adı : jack reborns mod loader v4 bildiğim kadarıyla adı bu
Ben de Manqyus diye bir mod menü var.

Yapım Videosu (Kurulum 09:45'de başlıyor.):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mod:

Mod hem HFW, hem de CFW cihazlarda çalışıyor.

Zaten modmenu sadece multiMAN olana etki ediyor normal xmb menüsündekine kurmaya çalışırsan oyun crash verir bir daha açılmaz.

Abi benim oyun xmb de kurulu ben nasıl yükleyeceğim? Mod menü multiMAN var. Ama GTA V orada kurulu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum HFW ise zukostore kur, orada tonla mod menü var kurarsin oradan. Sileceğin zaman eski haline çevirirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı