MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Öncelikle PS3'te GTA V Online çalışmıyor. Bu nedenle bawsaq da çalışmıyor. Bawsaq'sız Max paraya yani 2 milyara nasıl ulaşabilirim?
Öncelikle PS3'te GTA V Online çalışmıyor. Bu nedenle bawsaq da çalışmıyor. Bawsaq'sız Max paraya yani 2 milyara nasıl ulaşabilirim?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Nisan 2023 #2 Yuvarlak+L1+üçgen+R2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-Pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış.
Yuvarlak+L1+üçgen+R2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-Pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış.
MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Berk Count dedi: Yuvarlak+l1+üçgen+r2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Dpad dediğiniz şey nedir?
Berk Count dedi: Yuvarlak+l1+üçgen+r2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Dpad dediğiniz şey nedir?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 26 Nisan 2023 #4 MSPLAYING dedi: Dpad dediğiniz şey nedir? Genişletmek için tıkla... Şu hocam D-pad’in ne olduğunu da nasıl bilmiyorsunuz anlamadım.
MSPLAYING dedi: Dpad dediğiniz şey nedir? Genişletmek için tıkla... Şu hocam D-pad’in ne olduğunu da nasıl bilmiyorsunuz anlamadım.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #5 MSPLAYING dedi: Dpad dediğiniz şey nedir? Genişletmek için tıkla... PS3 kolunun solunda ki yön tuşlarına D-pad denir.
MSPLAYING dedi: Dpad dediğiniz şey nedir? Genişletmek için tıkla... PS3 kolunun solunda ki yön tuşlarına D-pad denir.
MSPLAYING Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 Berk Count dedi: Yuvarlak+l1+üçgen+r2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim fakat olmadı
Berk Count dedi: Yuvarlak+l1+üçgen+r2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Defalarca denedim fakat olmadı
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 1 Temmuz 2023 #7 Bu oluyor mu Berk Count dedi: Yuvarlak+L1+üçgen+R2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-Pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Acil lazım bana.
Bu oluyor mu Berk Count dedi: Yuvarlak+L1+üçgen+R2+çarpı+yuvarlak+yuvarlak+sağ D-Pad+ 3 veya dört tane L1 galiba aklımda bu kalmış. Genişletmek için tıkla... Acil lazım bana.