Ps3 Hala Alınır mı ?

DmnsT

Hectopat
Daha fazla  
Ps3 almak mantıklı mı ? Ps4 alacak param var ama online oynamanın ücretsiz olması, Ps4 oyunlarının çok pahalı olması nedeniyle Ps3'e yöneldim. Sizce ne yapmalıyım ? Bu arada en son Call Of Duty 4 oynayabildim. Onu da 2013 yılında. PC
vasat çünkü. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 alcak param var ama oyunlar çok pahalı. PS Store'dan alınca bir ucuzlama
oluyor mu ? Ayrıca bir oyun inmesi kaç
saat sürüyor ? Cevap verirseniz sevinirim.

Bu arada Xbox ya da PS fanları lütfen fanı
olduğu cihazı övmesin. Kafam kolay karışıyor.

Oynuyacağınız oyunlara bakarak karar verin. Ben kısa süre önce aldım 1 hafta olmadı. Cod AW gibi oyunlarda grafikler berbat. Ama Pes Fifa Tekken Blur gibi 2 kişilik oyunlar için alınır.

Oyunları CD olarak almak yerine PS'de mevcut marketten indirirsen daha ucuza geliyor. Ve PlayStation 5'ten sızıntılar ortaya çıkmaya başlandı. + PS3 güç açısından yetersiz kalmaya başladı artık. Ve son olarak PS4 için çok güzel multiplayer oyunlar var ve oynaması bedava,yani en azından ben bedava multi oyun oynamıştım :)

Peki tamam da PS Store'dan oyun indirmek
kaç saat sürüyor ? 4-5 saatten fazla sürerse
cihazın yanma riski var mı ?

Bu arada GTA V, Call Of Duty Black Ops, AC
serisi gibi oyunları PC vasat olduğu için
oynayamadım.

120 dereceye kadar dayanıyor yanmaz yani. Black Ops 2 yi rahat oynarsın ama Gta V de grafikler kötü. Zaten ps nin otomatik fan temizleme yöntemi var netten bakın çok basit.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı