PS3 hala alınır mı?

• Konuyu başlatan Crabx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 2.020
Sıfır PS3 kaç TL eder hocam?

Sıfırı piyasada yoktur.
Üretimi bitti alanlar sadece koleksiyoncular oluyor.
PS3 sahibiyim ara sıra sarıyor ama hikayeli oyunlar icin İngilizce bilgisi istiyor alt yazılı yama internette bulabilir misiniz bilmem ama ben bulamamıştım.
Pes, Mortal Kombat ve WWE sarıyor oynayacak bir arkadaşın varsa alınır ama PS3'ün ömrü geçti PES 2018 atarsınız Max.

Bu yaz arkadaşlarla bodruma çalışmaya gittik yanımızda benim emektar PS3'ü de götürdük. İnanır mısın bilmem ama acayip aktı pes turnuvası yaptık Mortal Kombat gran tourismo derken vs çok eğlendik bence hala alınası bir cihaz sadece fiyatı tuzlu olmasın yeter.

Eğlence için tabii iş görür ama normal oyun için iş görmez hocam eğlencede.

Sıfırı piyasada yoktur.
PS3 sahibiyim ara sıra sarıyor ama hikayeli oyunlar icin İngilizce bilgisi istiyor alt yazı internette bulabilir misiniz bilmem ama ben bulamamıştım.

Tonla yama var neredeyse her oyunu Türkçe oynayabiliyorum. Ve özel oyunlarin çoğunda Türkçe desteği var.

Eğlence için tabii iş görür ama normal oyun için iş görmez hocam eğlencede.
ben sadece kardeşimle eğlenmek istiyorum. çok abartı bir konsola gerek yok

Sıfırı piyasada yoktur.
PS3 sahibiyim ara sıra sarıyor ama hikayeli oyunlar icin İngilizce bilgisi istiyor alt yazılı yama internette bulabilir misiniz bilmem ama ben bulamamıştım.
Pes, Mortal Kombat ve WWE sarıyor oynayacak bir arkadaşın varsa alınır ama PS3'ün ömrü geçti PES 2018 atarsınız Max.
İngilizcem sağlam hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı