Ps3 Hala Alınır mı ?

Xbox One önerir misiniz ? Çünkü ben bu
Cod MW serisini falan oynayamadım. ( Bilgisayarımın RAM 2gb ) Çünkü Xbox One
Xbox 360 oyunlarını da çalıştıracak diyorlar.
Xbox One en fazla kaç dereceye kadar dayanır ? Altına laptop soğutucusu koysak iş
görür mü ? ( saçma gelebilir )

Xbox One önerir misiniz ? Çünkü ben bu
Cod MW serisini falan oynayamadım. ( Bilgisayarımın RAM 2gb ) Çünkü Xbox One
Xbox 360 oyunlarını da çalıştıracak diyorlar.
Xbox One en fazla kaç dereceye kadar dayanır ? Altına laptop soğutucusu koysak iş
görür mü ? ( saçma gelebilir )
Soğutucu yu bende almayı düşünüyorum.

Peki tamam da PS Store'dan oyun indirmek
kaç saat sürüyor ? 4-5 saatten fazla sürerse
cihazın yanma riski var mı ?

Bu arada GTA V, Call Of Duty Black Ops, AC
serisi gibi oyunları PC vasat olduğu için
oynayamadım.
Dostum o yanma hikayesi annelerimizin bizi atari başından kaldırmak için uydurduğu birşeydi. :)

Ps3 almaya yeltenmeyin bile dikkat ettiyseniz çıkan oyunların %90' ı ps4' e çıkıyor. Oyunların boyutu pc ye göre daha düşük, İndirme süreleri sizin internetinizin hızına bağlı ve yanma olmaz korkmayın.

Ps3 almaya yeltenmeyin bile dikkat ettiyseniz çıkan oyunların %90' ı ps4' e çıkıyor. Oyunların boyutu pc ye göre daha düşük, İndirme süreleri sizin internetinizin hızına bağlı ve yanma olmaz korkmayın.

Ben kardeşimle konuştum beraber 2. El bi ps3 alçak yaşın pes falan oynamak içinde sizce 2.el ps3 alınırmı

2006'dan bu yana kaç ton oyun çıktı ? Hala alınır ve bütçem olmadığı için ve evimde i3 380M bir laptop ile işimi gördüğümden PS3 alıp oynayacağım. Bütçesi olmayan neden almasın ?

PS3 dijital oyun almak saçmalık. Kutulu oyunlara 30 40 50 60 TL vermek varken fazlasını dijital olarak almak mantık dışı ( bence ) ( alan yine alsın ). Kutulu alın 2. el kurun oynayın sonra kafa kafaya değiştirin.

Üstelik PS4 te ilk Online deneyim 14 gün ücretsiz :)
Sonra :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı