Crabx Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2024 #51 Yerayay dedi: Slim dışı görünüşü iyi fan sesi bakımdan kotu süper Slim de dışı kötü fan sesi bakımından iyi hatta kuzenim PS5 Slim'den daha fazla ses aldığını söylüyor. Ben nasıl 1 saat önce Online Battlefield 4 girdim ve kupaları senkronize ettim o zaman. Genişletmek için tıkla... ses yapmasın yeter dış görünüm önemli değil
Yerayay dedi: Slim dışı görünüşü iyi fan sesi bakımdan kotu süper Slim de dışı kötü fan sesi bakımından iyi hatta kuzenim PS5 Slim'den daha fazla ses aldığını söylüyor. Ben nasıl 1 saat önce Online Battlefield 4 girdim ve kupaları senkronize ettim o zaman. Genişletmek için tıkla... ses yapmasın yeter dış görünüm önemli değil
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.331 Makaleler 11 Çözümler 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #52 Crabx dedi: Ses yapmasın yeter dış görünüm önemli değil. Genişletmek için tıkla... O zaman her türlü süper Slim öneririm.
Crabx dedi: Ses yapmasın yeter dış görünüm önemli değil. Genişletmek için tıkla... O zaman her türlü süper Slim öneririm.
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #53 mardzic dedi: 30 FPS ile gözünüzü biraz rahatsız eder gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam PS'lerdeki 30 FPS PC'deki gibi rahatsız edici değil daha akıcı bir hissiyat var.
mardzic dedi: 30 FPS ile gözünüzü biraz rahatsız eder gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam PS'lerdeki 30 FPS PC'deki gibi rahatsız edici değil daha akıcı bir hissiyat var.