xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 25 Ocak 2020 #1 Merhaba PS3 kasmaya yaptığı için oyunlarda ve HDD tarafından bazen "klik" sesi yapması sonucu sağlık testi yaptım. Error scanı daha önce yaptım, her yer yeşil çıktı. Dosya Ekleri ps3 hdd.png 180,3 KB · Görüntüleme: 241 PS3 HDD2.png 25 KB · Görüntüleme: 191 ps3 hdd 3.png 29 KB · Görüntüleme: 180 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2020
Merhaba PS3 kasmaya yaptığı için oyunlarda ve HDD tarafından bazen "klik" sesi yapması sonucu sağlık testi yaptım. Error scanı daha önce yaptım, her yer yeşil çıktı.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 25 Ocak 2020 #2 "HD Tune" programı ile "Health" sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Neyse ki varmış. HDD diski bilgisayara bağlayınca da o ses geliyor mu? Artı 0 Eksi
"HD Tune" programı ile "Health" sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Neyse ki varmış. HDD diski bilgisayara bağlayınca da o ses geliyor mu?
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 26 Ocak 2020 #3 Silinen üye dedi: "HD Tune" programı ile "Health" sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Neyse ki varmış. HDD diski bilgisayara bağlayınca da o ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazen yapıyor benchmark yaparken küçük yaptı ama kulağını yakınlaştırman lazım duyman için bir sorunu yokmu şuanlık? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: "HD Tune" programı ile "Health" sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Neyse ki varmış. HDD diski bilgisayara bağlayınca da o ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazen yapıyor benchmark yaparken küçük yaptı ama kulağını yakınlaştırman lazım duyman için bir sorunu yokmu şuanlık?
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 26 Ocak 2020 #4 Yok gibi gözüküyor. Bizim bilemediğimiz başka arıza varsa bilemiyorum. Yavaşlık çok mu fazla oluyor PS3'te? Artı 0 Eksi
Yok gibi gözüküyor. Bizim bilemediğimiz başka arıza varsa bilemiyorum. Yavaşlık çok mu fazla oluyor PS3'te?
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 26 Ocak 2020 #5 Silinen üye dedi: Yok gibi gözüküyor. Bizim bilemediğimiz başka arıza varsa bilemiyorum. Yavaşlık çok mu fazla oluyor PS3'te? Genişletmek için tıkla... Özellikle GTA 4 başta olmak üzere Far Cry 3 kasıyor WWE ve Tekken de o kasma yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yok gibi gözüküyor. Bizim bilemediğimiz başka arıza varsa bilemiyorum. Yavaşlık çok mu fazla oluyor PS3'te? Genişletmek için tıkla... Özellikle GTA 4 başta olmak üzere Far Cry 3 kasıyor WWE ve Tekken de o kasma yok.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 26 Ocak 2020 #6 xanax32 dedi: Özellikle GTA 4 başta olmak üzere Far Cry 3 kasıyor WWE ve Tekken de o kasma yok. Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa SSD diske geçiş yapılabilir. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Özellikle GTA 4 başta olmak üzere Far Cry 3 kasıyor WWE ve Tekken de o kasma yok. Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa SSD diske geçiş yapılabilir.