Çözüldü PS3 hen ile nasıl kırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
PS3 konusunda pek bir bilgim yok. Konsolu orijinal kırıksız olarak aldım sürümü 4.90 orijinal versiyon ile CD'li oyunlar oynuyorum birkaç nedenden dolayı kırmak istiyorum. Tabii kırınca PSN hesabımı girebileceğim şekilde kırmak istiyorum. Hen ile kırınca multiMAN kendiliğinden mi yükleniyor yoksa onu da ayrı mı indirmem gerekir? 4.91 hen sürümünü bulamadım sürümleri ve MultiMAN'ı nerede bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS3 konusunda pek bir bilgim yok. Konsolu orijinal kırıksız olarak aldım sürümü 4.90 orijinal versiyon ile CD'li oyunlar oynuyorum birkaç nedenden dolayı kırmak istiyorum. Tabii kırınca PSN hesabımı girebileceğim şekilde kırmak istiyorum. Hen ile kırınca multiMAN kendiliğinden mi yükleniyor yoksa onu da ayrı mı indirmem gerekir? 4.91 hen sürümünü bulamadım sürümleri ve MultiMAN'ı nerede bulabilirim?

PS3 4.91 sürümüne HFW şeklinde güncellemeniz lazım sonra hen kuruyorsunuz. Sonra mutlimani kendiniz kuracakınız. PSN ile de rahat şekilde giriş yapabilirsiniz. Bu video da her şey var tüm adımları izleyin ve rahatça kırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS3 4.91 sürümüne HFW şeklinde güncellemeniz lazım sonra hen kuruyorsunuz. Sonra mutlimani kendiniz kuracakınız. PSN ile de rahat şekilde giriş yapabilirsiniz. Bu video da her şey var tüm adımları izleyin ve rahatça kırın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Hocam cihaz 4.91 olarak geldi bana bende bu videoda ki adamın dosyalarını FAT32 olarak 16 GB'lık flash belleğime atıp harfi harfine yaptım 4.91 olarak gözüküyor ve internet tarayıcısıydı galiba ona da bakarak yaptım olmadı ne yapabilirim?

Hocam cihaz 4.91 olarak geldi bana bende bu videoda ki adamın dosyalarını FAT32 olarak 16 GB'lık flash belleğime atıp harfi harfine yaptım 4.91 olarak gözüküyor ve internet tarayıcısıydı galiba ona da bakarak yaptım olmadı ne yapabilirim?

Hocam sizin o özel 4.91 yazılımı kurmanız lazımdı HFW olan yazılım. şu an sizdeki orijinal Sony yazılımı olduğundan olmuyor. Adamın verdiği 4.91 HFW yazılımını kurun. Sonra deneyin.

Hocam kırma işlemini hallettim WebMAN'dan fan hızını 40 yaptım oyunlarda iken sağ üste veya sol üste işlemci sıcaklığı fan hızını gösterecek derece var mıdır ayarları şimdi işlemci yanmasın durduk yere.

İlla bir uygulama vardır. Bakayım var mı? Bir de çok azaltmayın yanar işlemci.

Bu video da webman içinden yapılıyor. Deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam benim harici HDD var ama bozuk yüksek ihtimal 128 GB'lık flash bellek almış olsam oyun yükleyebilir miyim telefonculardan almış olursam God of War'lar Uncharted 3 falan yüklü bilgisayarımda ama harici HDD bozuk.

Bu video da webMAN içinden yapılıyor. Deneyebilirsiniz.

The Last of Us oyununu da yüklemek istiyorum PS5'te oynadım ama PS3'te tadı bir farklı 14.8 GB'lık flash belleğim var sıkıntı adamakıllı oyun yükleyemem cihaza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı