PS3 hen logosu gözükmüyor

bilekadam2

Hectopat
Daha fazla  
PS3'e oyun mağazası kurduktan sonra hen logosu gözükmemeye başladı. Oyunlarda problem yaşamıyorum. Ama hen logosu kayboldu. MultiMAN girerken hata alıyorum büyük ihtimalle Hen'i aktif etmediğim için. Ama ortada aktif edebileceğim bir hen yok.

PS3'e oyun mağazası kurduktan sonra hen logosu gözükmemeye başladı. Oyunlarda problem yaşamıyorum. Ama hen logosu kayboldu. MultiMAN girerken hata alıyorum büyük ihtimalle Hen'i aktif etmediğim için. Ama ortada aktif edebileceğim bir hen yok.
Ayrıca Package Manager gözükmüyor.

Son düzenleme:
PS3'e oyun mağazası kurduktan sonra hen logosu gözükmemeye başladı. Oyunlarda problem yaşamıyorum. Ama hen logosu kayboldu. multiMAN girerken hata alıyorum büyük ihtimalle Hen'i aktif etmediğim için. Ama ortada aktif edebileceğim bir hen yok.

Ayrıca package Manager gözükmüyor.

Package Manager gözükmüyor sa hen aktif değil demektir hen aktif olmadan kırık olarak indirildiğiniz oyunlara giremezsiniz bildiğim kadarı ile ve bu tür sorunlar bazen olabiliyor yukios Store adlı mağazadan dolayı olmuştu. Boyle bir sorun. eğer çözemezseniz hwf ile baştan kirmanız gerekir ve o mağazayı da silin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile kolay şekilde kırabilirsiniz.

1 2 gün önce kendim kırmıştım hen ile.
Sorun mağazada hangi mağazayi indirdiniz bakalım çözüm bulabilecek miyiz.

Son düzenleme:
Package Manager gözükmüyor sa hen aktif değil demektir hen aktif olmadan kırık olarak indirildiğiniz oyunlara giremezsiniz bildiğim kadarı ile ve bu tür sorunlar bazen olabiliyor yukios Store adlı mağazadan dolayı olmuştu. Boyle bir sorun. Eğer çözemezseniz hwf ile baştan kirmanız gerekir ve o mağazayı da silin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorun mağazada hangi mağazayi indirdiniz bakalım çözüm bulabilecek miyiz?

Mağaza turkey Store. Benim şimdi yapmam gereken nedir hocam?

Package Manager gözükmüyor sa hen aktif değil demektir hen aktif olmadan kırık olarak indirildiğiniz oyunlara giremezsiniz bildiğim kadarı ile ve bu tür sorunlar bazen olabiliyor yukios Store adlı mağazadan dolayı olmuştu. Boyle bir sorun. Eğer çözemezseniz hwf ile baştan kirmanız gerekir ve o mağazayı da silin.

Sorun mağazada hangi mağazayi indirdiniz bakalım çözüm bulabilecek miyiz?

Mağazanın hen sürümü var ama benim kurduğum hen 4.91 olandı. Mağazanınki 4.90 bende hiç yüklemek istemedim yanlış bir şey yapmamak için.

İndirdiğiniz mağaza çalışıyor mu?

Mağaza çalışıyor. Bazı oyunları indirmek için enable etkin olmalı galiba. Çünkü ben indirmek istediğimde internet tarayıcısına atıyor. İnternet tarayıcısında'da hata kodu alıyorum. Sonrasında baktım hen ile ilgili bir hataydı. Bir de bazı oyunlarda direkt kurulum ekranına götürüyor. Yani internet tarayıcısını açmadan yükleme ekranı geliyordu."oynamanız için bunu indirmeniz gerek kabul ediyor musunuz?" gibi bir yazı çıkıyordu ekrana. Ben hiçbir şey indirmek istemedim hen logosu kaybolduğu için.

Mağaza çalışıyor. Bazı oyunları indirmek için enable etkin olmalı galiba. Çünkü ben indirmek istediğimde internet tarayıcısına atıyor. İnternet tarayıcısında'da hata kodu alıyorum. Sonrasında baktım hen ile ilgili bir hataydı. Bir de bazı oyunlarda direkt kurulum ekranına götürüyor. Yani internet tarayıcısını açmadan yükleme ekranı geliyordu."oynamanız için bunu indirmeniz gerek kabul ediyor musunuz?" gibi bir yazı çıkıyordu ekrana. Ben hiçbir şey indirmek istemedim hen logosu kaybolduğu için.

Türkey Store ile hen çarpışıyor gibi. Uygulama içinde hen indirme gibi bir yer var mı oradan en son sürüm heni indirmeyi denediniz mi varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı