PS3 hen logosu gözükmüyor

Hocam ilk orijinale çevirip sonra kırmayı düşünüyorum. Mesajınızı geç gördüm. İşlemleri uyguladım. Turkey Store silindi. Oyunları açınca turkey Store yazisi gelmiyor artık.

Ayrıca şu an PS3 içinde multiMAN ve webMAN var. Bunları sildikten sonra kırsam daha mı iyi olur?

multiMAN varken CFW'den HFW'ye kırmuştım.
Bir sıkıntı olmamışdı. Multimana bir şey olmaz WebMAN'i sil meniz daha iyi olabilir thanos Store içinden gene indirirsiniz.

Bir sıkıntı olmamışdı. Multimana bir şey olmaz WebMAN'i sil meniz daha iyi olabilir thanos Store içinden gene indirirsiniz.

Attığınız linkten ZIP olarak indi. Sonrasinda klasöre ayıkla dedim. Klasörü açtım ve içinde BAKHELEPS3 diye klasör vardı. Onun içine girdim ve oradaki 3 4 tane şeyi kopyalayıp USB'ye attım. Doğru yaptım değil mi hocam?

Hocam "Geçerli sistem yazılımının aynı sürümü için güncelleme verileri bulundu." diyor.Ne yapmalıyım? Kuruluma devam edeyim mi? Yoksa sileyim mi o verileri bulup?

Hocam "Geçerli sistem yazılımının aynı sürümü için güncelleme verileri bulundu." diyor.Ne yapmalıyım? Kuruluma devam edeyim mi? Yoksa sileyim mi o verileri bulup?

Son düzenleme:
Attığınız linkten ZIP olarak indi. Sonrasinda klasöre ayıkla dedim. Klasörü açtım ve içinde bakheleps3 diye klasör vardı. Onun içine girdim ve oradaki 3 4 tane şeyi kopyalayıp USB'ye attım. Doğru yaptım değil mi hocam?

Hocam "geçerli sistem yazılımının aynı sürümü için güncelleme verileri bulundu." diyor. Ne yapmalıyım? Kuruluma devam edeyim mi? Yoksa sileyim mi o verileri bulup?

Hocam "geçerli sistem yazılımının aynı sürümü için güncelleme verileri bulundu." diyor. Ne yapmalıyım? Kuruluma devam edeyim mi? Yoksa sileyim mi o verileri bulup?

Hocam cevap veremedim kusura bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapmanız lazim burada adam anlatıyor. Geçerli sistem yazılımı bulundu diyorsa aynı sürüm olduğu içindir ama siz kırık versiyon kuruyorsunuz. devam deyin orada. O ZIP'deki dosyalara da bir bakın PS3.Update dosyasi var mı?

Hocam cevap veremedim kusura bakmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yapmanız lazim burada adam anlatıyor. Geçerli sistem yazılımı bulundu diyorsa aynı sürüm olduğu içindir ama siz kırık versiyon kuruyorsunuz. devam deyin orada. O ZIP'deki dosyalara da bir bakın PS3.Update dosyasi var mı?

Var hocam. Birazdan kurmaya devam edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı