PS3 hen logosu gözükmüyor

Hocam bilgisayara crack oyun indirir gibi mi yapacağız? Yani ZIP olarak indireceğiz sonrasında klasöre ayıkla yapıp. USB'ye mi atacağız? Bu her oyun için geçerli mi?

Hocam attığım linkten Battlefield bad Company TR yamasını PC'ye indirdim. Ancak oyunun kendisini thanos Store'dan mı indireyim? Sonrasında yamayı PS3'ün içine kurabilir miyim? Yoksa PC'ye oyunu indirip yamayı da içine atıp PS3'e öyle mi indirmeliyim?

Hocam şu videodaki gibi yapacağım. Çok kolay geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce thanos Store'dan ırısman indirmeyi düşünüyorum.

Yani PC dekine benzer indirdiginiz yamada oyunun kodu bulunur. Thanos Store'dan indirip deneyebilirsiniz. Yalnız yedek almayi unutmayın. Eğer çalışmazsa intden o yapmaya uygun oyun kodlu sürümü indirmeniz gerekir. Attığınız videodaki gibi yapabilirsiniz.

Yani PC dekine benzer indirdiginiz yamada oyunun kodu bulunur. Thanos Store'dan indirip deneyebilirsiniz. Yalnız yedek almayi unutmayın. Eğer çalışmazsa intden o yapmaya uygun oyun kodlu sürümü indirmeniz gerekir. Attığınız videodaki gibi yapabilirsiniz.

Hocam ırısmanı bu videodakileri uygulayarak indirmeyi düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun ilk 1.dksinda arkadaş internet tarayıcısından bir şeyler yapıyor. Orada heni mi aktif ediyor? Yorumlarda birisi yazmış internet tarayıcısına girip yaptıklarınızı yaptıktan sonra hen logosu kayboldu demiş.

Hocam üste irisman ile ilgili bir yazi yazmıştım. Şimdi irisman kurmayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Hocam ben irisman pkg dosyasını attım diye hatırlıyorum atmadiydam gene atayım direk Full editon indirin USB'ye atıp packages manegerdan kurun. Link:IRISMAN v4.91.1 by various - PS3 Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More!

Evet hocam bende öyle bir şeyler hatırlıyordum. Bircok konu altında konuşunca bulamadım. Teşekkürler.

Hocam ben irisman pkg dosyasını attım diye hatırlıyorum atmadiydam gene atayım direk Full editon indirin USB'ye atıp packages manegerdan kurun. Link:IRISMAN v4.91.1 by various - PS3 Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More!

Hocam irismani kurdumda oyunlar gözükmüyor. Yani irismanin içinde gözükmüyor.

Son düzenleme:
Evet hocam bende öyle bir şeyler hatırlıyordum. Bircok konu altında konuşunca bulamadım. Teşekkürler.

Hocam irismani kurdumda oyunlar gözükmüyor. Yani irismanin içinde gözükmüyor.

Miltimanda oyunlar gözüküyor mu? Games klasöründe oyunların klasörü var mı kontrol edin.

Yok hocam gözükmüyor. Normalde MultiMAN'de oyunlar hiç gözükmüyordu. İrisman gözüküyor.

Oyun yüklemeden oyun nasıl gözüksün? GAMES yada PS3ISO klasörüne attığınız oyunlar ana menüde görünmez MultiMAN'ya da irisman ile oynabilirisiniz.

Oyun yüklemeden oyun nasıl gözüksün? GAMES yada PS3ISO klasörüne attığınız oyunlar ana menüde görünmez MultiMAN'ya da irisman ile oynabilirisiniz.
Hocam ps3'e kablolu internet bağladık. İnternet 10mb indiriyor normalde.Ama ps3'e bağladık 5mb gözüküyor.

Hocam PS3'e kablolu internet bağladık. İnternet 10 MB indiriyor normalde. Ama PS3'e bağladık 5MB gözüküyor.

DNS ayarı mı yapmamız gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı