Site hala aktif hocam.Yeni bir PS3 aldım, kırdıktan sonra HEN kurmak istedim fakat uygun bir site bulamadım. Eskiden Xploit sitesi vardı sanırım artık olmuyor, şuan nerden HEN indirebilirim?
Kırık.Hocam kırık olduğuna eminsin değil mi?
Hocam bir kere indir başta hata vericek, hata verdikten sonra siteden çık normal ps3 ana ekrana gel ve tekrar web'e gir, girdikten sonra üçgene bas sağ üste tarama verilerini sil gibi şeyler olacak. Oradan silinebilen her şeyi sil ve tekrar siteye girip indir bu sefer kurulcaktır.Kırık.
bu video sana yardımcı olcaktır.Kırık.
Hocam bir kere indir başta hata vericek, hata verdikten sonra siteden çık normal ps3 ana ekrana gel ve tekrar web'e gir, girdikten sonra üçgene bas sağ üste tarama verilerini sil gibi şeyler olacak. Oradan silinebilen her şeyi sil ve tekrar siteye girip indir bu sefer kurulcaktır.
bu video sana yardımcı olcaktır.
Site hala aktif hocam.
PS3Xploit Team -[ Making The PS3 Great Again!!! ]-
ps3xploit.me
Hocam bir kere indir başta hata vericek, hata verdikten sonra siteden çık normal ps3 ana ekrana gel ve tekrar web'e gir, girdikten sonra üçgene bas sağ üste tarama verilerini sil gibi şeyler olacak. Oradan silinebilen her şeyi sil ve tekrar siteye girip indir bu sefer kurulcaktır.
bu video sana yardımcı olcaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.