PS3 için 75 TL Gamepad önerisi

Merhaba. Benim PS3'üm var. Artık eski kolum çok iyi çalışmıyor. Ve elime hiç oturmuyor. Bütçem en fazla 75 TL olacak şekilde hangi Gameped'i önerirsiniz?

Bu da var ama zaten kargo ile beraber aynına geliyor tavsiye etmem.

Aliexpress'te satılan kolların hiçbiri kaliteli değil. Kendim aldığım için biliyorum, normal PS3 koluna göre daha yavaş çalışıyor. Bütçenizi biraz arttırıp kaliteli bir şey alırsanız daha iyi olur.
Sony PS3 Oyun Kolu Siyah Dualshock 3 Controller (Ürün Replikadır) Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Aliexpress'te satılan kollar fakat hiçbiri kaliteli değil. Kendim aldığım için biliyorum, normal PS3 koluna göre daha yavaş çalışıyor. Bütçenizi biraz arttırıp kaliteli bir şey alırsanız daha iyi olur.
Sony PS3 Oyun Kolu Siyah Dualshock 3 Controller (Ürün Replikadır) Fiyatları ve Özellikleri

Aynen benim attığım linkte ki de replika ama iş görür (75 TL bütçe de biraz düşük) 2, el almanız daha yararlı olacaktır.

Aliexpress'te satılan kolların hiçbiri kaliteli değil. Kendim aldığım için biliyorum, normal PS3 koluna göre daha yavaş çalışıyor. Bütçenizi biraz arttırıp kaliteli bir şey alırsanız daha iyi olur.

Pazardan aldığım 30 TL kol ile aynı performanstaki kola para vermem.
Bu da var ama zaten kargo ile beraber aynına geliyor tavsiye etmem.

Hocam kırmızı olanı hoşuma gitti ve orada 75 TL üzeri kargo bedava yazıyor. Alayım mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı