PS3 için DS4 mantıklı mı?

Makaleler
11
Daha fazla  
Elimde halihazırda DS3 var ancak bir tuşu ağır basıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Bende yeni kol alayım diyorum. DS3 tasarımını beğenmiyorum. Ondan DS4 almak istiyorum. Normalde zaten titreşim özelliğini kullanmıyorum. Oyunlarda jiroskop özelliği de çok kullanılmıyor, Olursa DS3 geçerim. Yani sadece PS tuşu önemli benim için. Sizce DS3 mü, DS4 mü? (not: Orijinal alırım ikisinde.)

Bu biraz öznel bir soru. Bana göre DS3, sana göre DS4 daha iyidir. Zaten PS3 DS4 de destekliyor. Ben ikisini de kullandım DS3 daha yavan geldi bana. DualShock 4 daha iyi bence. Zaten DualShock 3'ün orijinalini bulabileceğin bile meçhul. Her ne kadar orijinal olarak satılsa bile gerçekten orijinal olduğunu zannetmiyorum.

Elimde halihazırda DS3 var ancak bir tuşu ağır basıyor ve şarjı hızlı bitiyor. Bende yeni kol alayım diyorum. DS3 tasarımını beğenmiyorum. Ondan DS4 almak istiyorum. Normalde zaten titreşim özelliğini kullanmıyorum. Oyunlarda jiroskop özelliği de çok kullanılmıyor, olursa DS3 geçerim. Yani sadece PS tuşu önemli benim için. Sizce DS3 mü, DS4 mü? (not: Orijinal alırım ikisinde.)

Kanka dün benim soruma yanıt yazmıştın hatırlarsın belki bende hem DS3 hem DS4 var oyun oynarken DS4 bağlıyorum çünkü ele daha rahat oturuyor DS3 cok kotu bence yapı olarak bütçen varsa DS4 al ben cakmasını kullanıyorum zaten Online oynamadıgım icin cok da bir fark yaratmıyor hikayeli oyunlarda.

@hogwartscanavarı piyasada ikisinin de orijinalini bulmak mümkün. DS4 tam uyumu olsa DS3 düşünmem bile zaten ama desteği yok.

@yiyitc5 her fonksiyonu çalışıyor mu DS4'ün?

Kanka böyle hiç uzun soluklu oynamadım PS3 de hard disk SSD bir şey kurulu değil şu an o yüzden deneyemiyorum ama bilgisayarımda kullandıgım cakma DS4 konsolda sorunsuz calısmıstı titresim falan var mı bilmiyorum hatırlamıyorum ama bütün tuşlar çalışıyordu.

@yiyitc5 işte dediğim gibi çıkıyor o testlerde, zaten DualSense denedim. çakma DS4 denedim. DualSense'de de dediğim işlevler çalışmıyordu, cakma DS4 %100 çalışıyordu çok garip şekilde. Aynı PS3 gibi algılıyordu sistem. Herh PS3 desteğide vardı. Ama orj DS4 DualSense gibi olur herhalde. Neyse aldım zaten kolu, bayramdan sonra gelir. Sonucu bildiririm. Sizde orjinal DS4 var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı