PS3 için kaliteli termal macun önerisi

Beyaz renk PS3 Slim cihazım var. 2. el olarak aldım. Sıcaklıklar gayet iyi ama dışarıdan bakıldığında tozlanmış cihaz. Hiç temizlememişler belli ki. Şöyle kaliteli termal macun hangisidir?

Konsollarda macun yenilemesi bilgisayarda yenilemekten daha uğraştırıcı olduğu için attığım ürünü alırsanız uzun bir süre değiştirmenize gerek kalmaz. GittiGidiyor satıcı "Hakan"dan çok önceden almıştım. Ürün orijinal geldi ondan satın almanı öneririm.

Konsollarda macun yenilemesi bilgisayarda yenilemekten daha uğraştırıcı olduğu için attığım ürünü alırsanız uzun bir süre değiştirmenize gerek kalmaz. GittiGidiyor satıcı "Hakan"dan çok önceden almıştım. Ürün orijinal geldi ondan satın almanı öneririm.

Çok fazla değil mi o PS3 için :D
Thermal Grizzly için yetkili satıcı Türkiye'de Deniport, onlar da sadece Hepsiburada'da zannedersem.
Ayrıca beyaz şırınga olanlar sahte.

684835389_tn50_1.jpg

PS3 mezarında takla atar onu sürse.
CPU: 3.2-GHz Cell Broadband Engine
GPU: RSX “Reality Synthesizer” @ 500MHz, 400 GFLOPS floating point performance
256MB XDR Main RAM
256MB GDDR3 VRAM
Öneren arkadaş zaten konsolun açılması zor olduğundan dolayı en kaliteli ürünlerden birini önermiş ama çok gereksiz geldi bana. 46 TL'lik bu ürün yeter ona =)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı