PS3 için orijinal kol önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B550M
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı: Shapprie Pulse Rx 6800
Ram: 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz
PS3 Super Slim 500GB makinem var.
Orijinale en yakın ve mümkünse ucuz 1 kol arıyorum.
Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kisa zaman da almayı düşünme? Nedeni ne gelince bunların 100/99 u çakma peki çakma olsa ne olur ! Ne mi olur nişan alamazsın .
Dışınının çakma olduğu gibi iç yazılımında malesef çakma ben denemesini yaptığım için biliyorum ps3 için 2 tane 1 tane de ps4 kol aldım malesef ki (aim ) nişan alma sıfır oynanmıyor.
Orjinal kolu internet üzerinden 3 magaza satıyor , vatan , teknosa , medyamarkt fiyatı konusun da bilgim yok ama kazık olacağı kesin .
Diğer yerlerden alsam ne olur para ya yazık olur , düne kadar oynadığım oyuna ne oldu ne olduna bu kadar kötü oynuyorum diye düşünüp durursun ya kolu kırarsın ya makineyi .

Kisa zaman da almayı düşünme? Nedeni ne gelince bunların 100/99 u çakma peki çakma olsa ne olur ! Ne mi olur nişan alamazsın .
Dışınının çakma olduğu gibi iç yazılımında malesef çakma ben denemesini yaptığım için biliyorum ps3 için 2 tane 1 tane de ps4 kol aldım malesef ki (aim ) nişan alma sıfır oynanmıyor.
Orjinal kolu internet üzerinden 3 magaza satıyor , vatan , teknosa , medyamarkt fiyatı konusun da bilgim yok ama kazık olacağı kesin .
Diğer yerlerden alsam ne olur para ya yazık olur , düne kadar oynadığım oyuna ne oldu ne olduna bu kadar kötü oynuyorum diye düşünüp durursun ya kolu kırarsın ya makineyi .
Bende zaten kol var ama cod mw2 oynarken sinir oldum çünkü orjinal değil benim kol orjinalide bize iyi bi fiyat verir 🍆

Kisa zaman da almayı düşünme? Nedeni ne gelince bunların 100/99 u çakma peki çakma olsa ne olur! Ne mi olur nişan alamazsın.
Dışınının çakma olduğu gibi iç yazılımında maalesef çakma ben denemesini yaptığım için biliyorum PS3 için 2 tane 1 tane de PS4 kol aldım maalesef ki (aim ) nişan alma sıfır oynanmıyor.
Orijinal kolu internet üzerinden 3 magaza satıyor, vatan, Teknosa, medyamarkt fiyatı konusun da bilgim yok ama kazık olacağı kesin.
Diğer yerlerden alsam ne olur para ya yazık olur, düne kadar oynadığım oyuna ne oldu ne olduna bu kadar kötü oynuyorum diye düşünüp durursun ya kolu kırarsın ya makineyi.

Hocam orijinal kol piyasada yok ki satanlar da ikinci elinin tanesini 400 TL'den satıyor.

Benim bildigim kadarıyla teknosa , medyamarkt ve vatan daki ler orjinal, ama fiyatları nedir hiç bakmadım.
Senin dediğin gibi 300, 400 tl den aşağı değildir , yada bunlara güveniyorsan sony den lisans almış başka kollara bakacaksın.

Son düzenleme:
Benim bildigim kadarıyla teknosa , medyamarkt ve vatan daki ler orjinal, ama fiyatları nedir hiç bakmadım.
Senin dediğin gibi 300, 400 tl den aşağı değildir , yada bunlara güveniyorsan sony den lisans almış başka kollara bakacaksın.

Knk 4600 tl ye gider 3 tane dualsense alırım ama ne yazıkkı orjinale en yakın olanlar bu

Ne dememi bekliyorsun , parası olan alır olmayan da öyle bakar fiyatı düşsünde 300 tl liginden alalım bilmezki gariban çakma sonra oynayamıyorum diye deli olup kriz geçirir. Onun için dikkat olmak ecele edip hemen atlamamak lazım.
Ben bile ps3 için almak istiyorum fiyatlar yüksek ne zaman uygun hesaplı bir şey düşer o zaman alırız.

Ne dememi bekliyorsun , parası olan alır olmayan da öyle bakar fiyatı düşsünde 300 tl liginden alalım bilmezki gariban çakma sonra oynayamıyorum diye deli olup kriz geçirir. Onun için dikkat olmak ecele edip hemen atlamamak lazım.
Ben bile ps3 için almak istiyorum fiyatlar yüksek ne zaman uygun hesaplı bir şey düşer o zaman alırız.
Bu gidişle çakma bile alamıycaz yinede ilgin için

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı