Evet Avrupa versiyonunu indirin Türkçe yama olur. Başka oyunlardan kastınız Türkçe dublajı zaten destekleyen oyunlar ise Avrupa versiyonu indirildiği sürece olur.Bu mu ve başka oyun indirirsem Türkçe dublaj ya da yama olur mu?
Evet Avrupa versiyonunu indirin Türkçe yama olur. Başka oyunlardan kastınız Türkçe dublajı zaten destekleyen oyunlar ise Avrupa versiyonu indirildiği sürece olur.Bu mu ve başka oyun indirirsem Türkçe dublaj ya da yama olur mu?
Evet Avrupa versiyonunu indirin Türkçe yama olur. Başka oyunlardan kastınız Türkçe dublajı zaten destekleyen oyunlar ise Avrupa versiyonu indirildiği sürece olur.
Tamamdır.
Thanos için geçerli bir de thanos nereden indirebilirim?
Bu video yardımcı olur.
Avrupa versiyonunu indirirseniz olur.Thanosdan indirsem Uncharted 3 ve infamous 2 Türkçe dublaj olur mu?
Multiplayer olarak Black Ops 2'den şaşma, Single olarak da Modern Warfare 2 en iyisi öncesinde 1. oyun da oynanabilir.
İyi diyorlar da ben ısınamadım.Black Ops 2 zombie iyi mi?
İyi diyorlar da ben ısınamadım.
O sadece multiplayer'ı içeriyor demek ki ana oyunun tam sürümü yok.Ben thanos indirdim ama Uncharted 3 bulamadan böyle bir şey var.
O sadece multiplayer'ı içeriyor demek ki ana oyunun tam sürümü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.