Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 4 Aralık 2022 #21 Nurullahkzlkya dedi: Bioshock serisi Genişletmek için tıkla... Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride.
Nurullahkzlkya dedi: Bioshock serisi Genişletmek için tıkla... Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.571 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #22 Mortal kombat 9 komplete edition. Kratos fln vardı oyunda.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 864 Çözümler 18 4 Aralık 2022 #23 Ostap Bender dedi: Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride. Genişletmek için tıkla... oynanılış dishonored gibi seriyi beğeneceğinize eminim.
Ostap Bender dedi: Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride. Genişletmek için tıkla... oynanılış dishonored gibi seriyi beğeneceğinize eminim.
Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 4 Aralık 2022 #24 Nurullahkzlkya dedi: Şimdilik aklıma gelen oyunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 4 Aralık 2022
Nurullahkzlkya dedi: Şimdilik aklıma gelen oyunlar bunlar. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.704 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #25 Kesinlikle Dark Souls ve Demon Souls.
Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 4 Aralık 2022 #26 Kvtlu dedi: Red Dead Redemption 1 Genişletmek için tıkla... Oynadım dostum. Listedeki yazdığım tüm oyunları oynadım. Quikied dedi: Kesinlikle Dark Souls ve Demon Souls. Genişletmek için tıkla... Maalesef Soulslike tür oyunlar ilgimi çekmiyor dostum.
Kvtlu dedi: Red Dead Redemption 1 Genişletmek için tıkla... Oynadım dostum. Listedeki yazdığım tüm oyunları oynadım. Quikied dedi: Kesinlikle Dark Souls ve Demon Souls. Genişletmek için tıkla... Maalesef Soulslike tür oyunlar ilgimi çekmiyor dostum.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 4 Aralık 2022 #27 Ostap Bender dedi: Mafia 1 PS3'te yok yalnız dostum. Assassin's Creed Rogue'i almayı düşünüyordum. NFS Most Wanted eğer 2005'te çıkanı kastediyorsan PS3'te varmı bilmiyorum, varsa alır oynarım. Çocukken az oynamazdım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam singularty deneyebilirsiniz. İyi oyundur.
Ostap Bender dedi: Mafia 1 PS3'te yok yalnız dostum. Assassin's Creed Rogue'i almayı düşünüyordum. NFS Most Wanted eğer 2005'te çıkanı kastediyorsan PS3'te varmı bilmiyorum, varsa alır oynarım. Çocukken az oynamazdım çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam singularty deneyebilirsiniz. İyi oyundur.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 4 Aralık 2022 #28 Blur öneririm.
Ostap Bender Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 253 4 Aralık 2022 #29 GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Blur öneririm. Genişletmek için tıkla... Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum. Mirza Kaplan dedi: Hocam singularty deneyebilirsiniz. İyi oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba.
GUNCEL DRIVER ADAM dedi: Blur öneririm. Genişletmek için tıkla... Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum. Mirza Kaplan dedi: Hocam singularty deneyebilirsiniz. İyi oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 4 Aralık 2022 #30 Ostap Bender dedi: Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum. Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba. Genişletmek için tıkla... Pek bilinmeyen ama efsane olan bir oyundur denemenizi öneririm.
Ostap Bender dedi: Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum. Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba. Genişletmek için tıkla... Pek bilinmeyen ama efsane olan bir oyundur denemenizi öneririm.