Ostap Bender
Centipat
Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride.Bioshock serisi
Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride.Bioshock serisi
oynanılış dishonored gibi seriyi beğeneceğinize eminim.Bakarım bu seriyede. Bildiğim kadarıyla 3'cü oyun daha çok övülüyor bu seride.
Tavsiyeleriniz için gerçekten çok teşekkür ederim.Şimdilik aklıma gelen oyunlar bunlar.
Oynadım dostum. Listedeki yazdığım tüm oyunları oynadım.Red Dead Redemption 1
Maalesef Soulslike tür oyunlar ilgimi çekmiyor dostum.Kesinlikle Dark Souls ve Demon Souls.
Hocam singularty deneyebilirsiniz.Mafia 1 PS3'te yok yalnız dostum. Assassin's Creed Rogue'i almayı düşünüyordum. NFS Most Wanted eğer 2005'te çıkanı kastediyorsan PS3'te varmı bilmiyorum, varsa alır oynarım. Çocukken az oynamazdım çünkü.
Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum.Blur öneririm.
Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba.Hocam singularty deneyebilirsiniz.
İyi oyundur.
Pek bilinmeyen ama efsane olan bir oyundur denemenizi öneririm.Blur var bende reyiz. Sadece hikayeli oyun önerileri istiyorum.
Hocam valla hiç bilmiyorum bu oyunu. İlk kez sizden duyuyorum adını. Pek bilinmeyen bir oyun galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.