Ostap Bender
Centipat
Tavsiyeniz için teşekkürler.Tomb Raider'ın 2013'te çıkan oyunu iyidir.
Tavsiyeniz için teşekkürler.Tomb Raider'ın 2013'te çıkan oyunu iyidir.
Tavsiyeniz için teşekkürler.
God of War 3 oynadım ve diğer oyunlara bir bakarım. Splinter Cell ola bilir. Telltale The Walking Dead PS3'te varmı bilmiyorum ama pek benlik bir oyun değil.God Of War serisi
Telltale The walking dead
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
PS2'de var Most Wanted PS3'e Carbon çıktı Most Wanted yerineMafia 1 PS3'te yok yalnız dostum. Assassin's Creed Rogue'i almayı düşünüyordum. NFS Most Wanted eğer 2005'te çıkanı kastediyorsan PS3'te varmı bilmiyorum, varsa alır oynarım. Çocukken az oynamazdım çünkü.
Bu iki oyunuda çok fazla öneren vardı. Bildiğim kadarıyla aynı şirketin oyunları ikiside. Bakarım onlarada. Önerin için teşekkürlerHeavy rain
Beyond two souls
bir şey değil.Bu iki oyunuda çok fazla öneren vardı. Bildiğim kadarıyla aynı şirketin oyunları ikiside. Bakarım onlarada. Önerin için teşekkürler
Max Payne serisinin hepsini oynadım. Ama ilk 2 oyun PS3'te yok, 3'cü oyun var ve onu bitirdim.Max payne
RE4 varsa alırım.Resident Evil serisi
Soulslike türü oyunlar benlik değilDark Souls serisi
Bu oyunuda öneren görmüştüm. Bir bakarım.The Evil Within
Korku için Dead Space ilk 2 oyununu alıp oynaya bilirim.Dead space
Zamanında videolarını izlemiştim bu oyunların. Alırım belki.Mass effect
korku oyunlarını seviyorsanız kesinlikle oynayın.Max Payne serisinin hepsini oynadım. Ama ilk 2 oyun PS3'te yok, 3'cü oyun var ve onu bitirdim.
RE4 varsa alırım.
Soulslike türü oyunlar benlik değil
Bu oyunuda öneren görmüştüm. Bir bakarım.
'dead'space
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.