PS3 için RDR 1 Türkçe yama önerisi

SyLaS61

Hectopat
RDR1 indirdim TR yaması var mı acaba PS3 için?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS lerde yama kurulmuyor diye biliyorum.

@SAW0 Hocam neden beğenmedim attınız?

Son düzenleme:
Trgamestudios olarak RDR PS3 yamasının oyun içi konuşmalarının çevirisini tamamladık. Arayüzü kaldı. Büyük ihtimal haftaya çevirisi bitecek. Sonrasında test... Yamayı XBOX360 konsolunada port edip çıkartmak için uğraşacağım. Sitemizden, discord yada facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yama ücretli olarak çıkış yapacak.
Piyasada bulunan yama şu anda sadece Xenia emülatörü ile oynamakta, konsollarda yaması asla çalışmaz. Çeviren grubun başındaki şahısla konuştum. Ps3 ve XBOX360 portunu yapıp kendisine teslim edecektim. Yamanın konsol versiyonları çıksın diye. Kabul etmedi...Aslında yaması bizde geçen yıl çıkacaktı... Hdd'im bozuldu. Bu yüzden çevirisi gitmişti. Kurtarabildiğim kadarını kurtardım ve çeviriye kaldığımız yerden devam ettik...
Neyse nasip şimdiyeymiş...

Hocam isterseniz konu açın, yararlananlar olur.

Hocam isterseniz konu açın, yararlananlar olur.
Tecnopat yöneticileri maalesef, DH yöneticilerinden farkı yok. Kaç defa konu açtım. Onaydan geri dönüyor. Tecnopat'tam bizim siteye gelen %40'lık bir takipçimiz var. Takip etmek isteyen :discord, facebook ve sitemiz mevcut.
Returnal yaması teste girdi.
Atomic Hearth %50 çevirdik.
Red Dead Redemption çevirisi %90 bitti.

Hocam merhaba kolay gelsin öncelikle. Discord adresinizin linki falan var mı? ve yama fiyatı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…